Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

16. 2. 2009 15:21
Výborně, autore !

Dodatečné dávám karmu !R^ A tuplovanou.R^

Naprostý souhlas a díky za dobrou úvahu a fakta. Velmi dobře dovedete formulovat  Už si Vás dávám do oblíbených. Jen pište dál.

0 0
možnosti
ZS

Z-S

6. 2. 2009 13:13
Navrhuji, aby se nahravaly vsechny telefonaty

kazdeho s kazdym a prepisy byly automaticky volde k dispozici na webu. Slusny clovek se preci nema ceho bat, ne?

0 0
možnosti
MK

sarumánek

6. 2. 2009 13:10
ach jo...

Další, kdo tomu s prominutím rozumí jako koza petrželi. Na jedné straně prohnilí politikové spolčení s mafií, na straně druhé neohrožení strážci demokracie a hrdinní bojovníci proti všem zlořádům - novináři. Co na tom, že tento obraz samochvály vytvářejí zcela zaujatě právě média! Co na tom, že jejich účelová manipulace s nezákonně získanými materiály je často prací na politickou objednávku a je součástí předem promyšlených špinavých scénářů! Žijte si dál ve svém světě černobílých snů, realita je na vás asi moc složitá.

0 0
možnosti
AH

nyny.

6. 2. 2009 12:02
naprostý souhlas

velmi mne to pobouřilo. Je vidět, že už se politici ani neobtěžují vytvářet jakési zdání slušnosti.Totot považuji za naprosto nejskandálnější zákonné opatření. Pak ať se opravdu nikdo nediví, že začnou nabývat na síle strany silně kontroverzní, protože slušný člověk už nemá koho volit, to už totiž není o kompromisu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 241
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1094x
Ač Krušnohorec odkojen vodou Teplou z Ohře osudem Moravan, žijící (převážně) v Praze. Optimista obklopený báječnými  lidmi. Abstinent, nekuřák, speleolog, příroda, technika, EU soudní dopisovatel,EU spol.na ochranu práv občanů, podnikatel