Naši milování erczloději. Tedy naše vládo

Neustále ve mně vzrůstá pocit, že se Vy, vládní erclotři snažíte vlády zbavit místo zachránit. Na poslední chvíli nakrást honem, honem, ještě co jde. Zadlužit celý národ a potom, až se zbavíte vlády, vykládat o velkém bratru, jak mohl zachránit svět.

aroganceinternet

 

Dnes již jste lidem dokázali, že nebýt těch hnusných komunisticko- sociálních výdobytků, z kterých žijete i Vy, z této země by zbyl jen prach a popel. Ano, dokázali jste nám, že komunisti byli svině, ovšem to, co jste Vy, na to bohužel ještě slovník nebyl vynalezen. Ano, dokázali jste nám, že ty Rudé bratry dokážete překonat naprosto ve všem. Vaše ruce jsou zbroceny krví promarněných snů a lidských životů. Jak to, že v kriminále nesedíte Vy, ale drobní zlodějíčkové, jak to, že jste obklopeni luxusem, mafiány a velkými platy, když lidem utrhujete poslední haléře od huby a hazardujete bez jakýchkoliv skrupulí s jejich životy. Tato země neměla horší vlády než jste.

Žijeme ve státě, kde si právo dělá z lidí legraci a ministři placeni z našich daní, asociální politikou a chováním občanům pouze dokazují svou aroganci moci.

...více podělané už to být nemůže. Většina národa je bez prostředků, zadlužena do xtého kolene, mít auto, dům, děti je luxus, který si může dovolit jen blázen, který poté, co odevzdá více jak polovinu ze svého příjmu, odevzdá zbytek v dani z přepychu, zde žít a to nejen za lékaře, auta, nemovitosti, už i vzduchu a poplatků z poplatků a zlodějen...a lidská důstojnost?..právo? ...není týden, kdy je odhalen soudce, policista, politik… Všiml si někdo, že pokaždé v okamžiku velké mafiánské kauzy, objeví se problém vlády a potom problém s nějakou malou stranou na odvrácení kauzy od té velké? Poté v pozadí kauza vyšumí do ztracena…

Všimněte si, že se nejedná o pouhé škrty, prodeje všeho možného, které mají za cíl honem, honem vytáhnout z lidí peníze, aby bylo možné prodloužit dobu do bankrotu, protože pokud čtete mezi řádky, tak vládě nejde o zabránění bankrotu, ale na něm zbohatnout. Peníze byly ze státní pokladny rozkradeny takovým způsobem ,nemajíce v historii této země obdoby.Není oboru nebo služeb, které jsou v této zemi funkční. Je jedno, zda zdravotnictví, zemědělství, průmysl, či služby na nic zde nejsou finance. Přes neúměrné zdanění je neustále požadováno další a další placení občanů za služby, které by měl hradit stát z vybraných daní a poplatků. Tímto jsou vyčerpány všechny možnosti úvěru. Pokud je pravdou, že vláda bankrotu chce čelit, je v nepříjemné pozici (nestále svými škrty vytváří), protože předlužení, které vidíme, je důsledkem kumulace rozpočtových schodků, pokud stát dlouhodobě vydává víc, než činí jeho příjmy. Tyto schodky se kryjí dalšími úvěry, za něž je třeba platit úroky a pojistné doložky, které se při rostoucím zadlužení státu přiměřeně zvyšují. Stáváme se státem, kde již vzhledem k zdražování se propadají přidružené příjmy, jako jsou komodity, reality, služby, pohoné hmoty a hlavně turismus. Upadá pro nás klíčový vývoz a spotřební nákupy surovin a potravin probíhají mimo tuto republiku. Propadají se reálné příjmy a dotace.  Zvyšuje se nezaměstnanost. Lidem se zhoršuje dostupnost bydlení a finanční jistoty. Díky zákonům, které udržují v chodu mafii vládnoucí garnitury, jsou drancovány lidské a společenské hodnoty. Především soudy a exekutoři zde vytvořili oblast zločinného podsvětí, která likviduje i ty poslední zbytky úspor a majetku. Tímto zde narůstá sociální neklid, který již v tuto dobu hrozí občanským konfliktem.

 

Navíc do nucených prací ve státním sektoru bude nahnáno odhadem půl milionu nezaměstnaných z milionu, čímž připraví půl milionů lidí zaměstnaných, tedy závislých na státním sektoru  s touto činností související o práci . Opět dojde k poklesu daní, propouštění ze státního sektoru, další škrty, další...a cyklická spirála ekonomického propadu se roztočí rychlostí, která smete již cokoliv...takto to dopadá, když si nekale (po známosti ,či finančně) vzdělání opatřují lidé, jež na to nemají… Malá ukázka, koho jsme si zvolili. Politikům stále uniká, že máme také Ústavu a Listinu lidských práv a svobod, kterou mají dodržovat, ve funkci slibují věrnost a službu svým občanům. V ČR je to přesně obráceně. Tedy postavené na hlavu. Tato vláda zde opakuje to, co zažila Itálie v období mafiánských válek. Máme se tedy na co těšit…

 

Autor: Jan Hurka | pátek 20.4.2012 10:00 | karma článku: 27,91 | přečteno: 1001x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21