Nárůst, podílu zločinců na trestné činnosti ze 49 procent loni na 52 letos…

Přitom kriminalita klesá. Nerozumím… Nárůst souvisí s dovozem pracovní síly ze zahraničí a vznikem míst nelegálního ubytovávání cizinců uvedla Zpráva o vnitřní bezpečnosti.

Kriminalita klesá, ale lze pozorovat nárůst násilné trestné činnosti, páchané cizinci (vraždy, loupeže) a dalších trestných činů, které zvyšují s počtem svou brutalitu a nebezpečnost.

Zároveň, zástupci odborných složek varují před nekontrolovatelným vpuštěním cizinců pod záminkou zvýšení komfortu zaměstnanosti… „rozhodnutí EU o uvolnění vízového režimu s Ukrajinou, Tureckem, Gruzií a Kosovem. Už teď policie přiznává, že současný stav je neudržitelný a dalšímu náporu cizinců již pravděpodobně čelit s klesající obsazeností zaměstnanců policie, to ani nelze.

No ruku na srdce.

Policistů je dost. Bohužel těch administrativních.

V ulicích, pusto, prázdno ani strážníčka měšťáčka nevidno. Sen každého recidivisty či gangu…

Policie řeší závažnější emm lukrativnější a těžší zločiny. Řidičů a Černých pasažérů.

Nic to jsem odbočil…

Média dneška jsou zahlcena nárůstem násilné trestné činnosti cizinců převážně souvisící s byznysem

dovozem pracovní síly a nelegálního ubytovávání cizinců. Jsme centrem padělání dokladů. Výrobou a distribucí drog. Záhadou, alespoň pro mne, je jak se cizinci snadno etablují do státní a místní správy. Služební zákon jsem četl osmkrát a nikde jsem nenašel, že máme na úřadech místo češtiny ruštinu nebo ukrajinštinu. Kdoví…

Dříve platilo… proletáři všech zemí spojte se… a dnes?

Zločinci všech zemí…

….proto u nás spolupracují zločinci snad ze všech kontinentů. Nárůst je velmi významný u arabských zločineckých skupin, které kupodivu vzorně spolupracují s ruskojazyčnými skupinami a s osobami ze severní Afriky a Blízkého východu. Sakra, kde je prevence, jakto, že jim nikdo neznepříjemňuje život omezeními a pravidly jako občanům ČR. Protože tyto osoby, jsou jen řídící předvoj pro zajištění jakéhosi vítacího servisu. Doklady, ubytování atd. Cizinci jsou potom významnou skupinou, která spolu s občany ČR krátí daně a páchá karuselové podvody…včetně jiné trestné činnosti.

A, říkejme tomu, že těžce vydělané korunky u nás investuje…

Je hezké, že o nich víme, ale co nevíme, spíše nevidíme je prevence! Nebo…až budeme mít zločinnost 100 procent?

Policisté do ulic. A zpřísnit trestní zákoník!

Autor: Jan Hurka | úterý 4.12.2018 6:20 | karma článku: 21,25 | přečteno: 452x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21