Klokánek ne, ale imigranti ano…(část II)

neuvěřitelné se stalo skutkem, zázrak se nestal. Zamýšlení druhé nad mocnými, pohrdající názory občanů, pro peníze jdoucí i přes mrtvoly…konec volebních pohádek. Zlo vítězí, jak je u nás v poslední době zvykem, nad dobrem.  

… je to venku… na uprchlíky až 4.3 miliardy v součtu ministerstev pro začátek. Začátek, který znamená podřadnost naší společnosti před hordou (nás pár miliónů jich miliarda) dalších nepřizpůsobivých hladových vlků s výsadou hromadných nájezdů k likvidaci cizích ekonomik, ohrožování bezpečnosti a zdraví. Riziku nenepodobné přírodním katastrofám, kobylkám atd. Množící se rychlostí popírající snad i zákony vesmíru (nadsázka blízká pravdě).

  Již opakovaně se zamýšlím, proč pro naše nezaměstnané těžce pracující (2/3 dle statistik) za základní almužnu, (myšleno opravdu jen ty, kteří nejsou zmocněni výsad být osvobozen od práce již od narození a královského důchodu oproti pracujícím a těm, co dřou, jako koně atd.), nemocné a starající se o invalidy, příbuzné, děti… proč pro ně nejde také zázračně najít ((navíc stát ze strategických důvodů zatajuje, že většina dávek je tzv. životní minimum, tedy mezi 2300–3600 Kč (64 procent vyplacených občanů nikoliv u cikánů, kde je částka na osobu 17–23500 Kč u 82 procent etnika, z důvodu výpočtu důchodu-bez povinné odpracované doby), tedy k životu a bydlení naprosto nedostatečné)) těch pár miliard pro důstojnější život. Pro lepší zdravotnictví, důstojné důchody. Další a další privilegia.

Proč ne my, ale oni?

My, svázáni pravidly a represemi. Dnes zbytečnými zákony, kterými se jiní nemusí podřizovat. A to jen proto, že někdo kompetentní z emigrační politiky EU, nerozhodí v zemích imigrantů pár letáků se stanovisky zemí EU o pravé skutečnosti lidských práv, včetně sankcí, nikoliv účelových bajek převaděčů. K tomu pár lodí, kdyby náhodou čluny pašeráků netrefily sami domů,popř. obecné ohrožení, předcházení tomuto stavu včasným potopením ve směru k hlubině. Z Evropy směr domů a placeně.Jejich krajíc byl již jejich vinou rozkraden, nebudu brát sousedovi, oba budou míti ho…o, tedy nic.

Věřte, je to levné řešení. Levné, ale pro nás znamenající možnost pár let ještě přežít v zemi, kterou naši předci bránili svou krví…

 

…. Ale to jsem vše v předchozích článcích již zmínil…
 

Autor: Jan Hurka | čtvrtek 13.8.2015 8:30 | karma článku: 33,78 | přečteno: 923x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21