Když sdružení OSA chová se jak, otravná vosa

Opět jeden pozoruhodný spolek, který, ač zcela zbytečný o to více řve…platíte málo, zpoplatnili jsme již vše, co se dalo, tak teď nám to plaťte znovu a znovu každý rok …neuvěřitelná drzost, státem posvěcené mafie

několika drzých vykuků.

Hledat v tom logiku? Marně…

Vzhledem k tomu že, již všechny nosiče, karty atd. jsou zpoplatněny, každá osoba v tomto státě platí daň z něčeho, co ani možná nevyužívá (konkrétně datové nosiče na ukládání osobních, firemních dat atd.), navíc platíme (ne)povinně rádio, televizi má platit něco, co by fiktivně mohla využívat…

Opět se jedná o účelové hrazení poplatků z poplatků tedy zřetězení daně. Něco co by nemělo býti, dáno zákonem, praktikováno, a přesto je tak činěno.

A umělci? Ti žijící, jsou jen zástěrka partě vyžírků, většinou totiž nedostanou nic…

Milionky se usazují jinde. U těch, co místo autorům přilepšují a fofrují z výpalného (nic jiného to totiž není) sami sobě.

Neuvěřitelně se zde pokřivuje hudební trh. Mnoho organizátorů po spočítání nákladů raději od svých záměrů hodně rychle ustoupí. Paradoxem jsou i hudební skupiny, autoři vlastní tvorby, mající platit za svou vlastní produkci někomu cizímu. V kulturních zařízeních mají vlastníci platit za produkci, ale přitom všichni přítomní již nějakou daň tedy poplatek již mnohonásobně zaplatili!

Opravdu zvrácené!

Chtěli zpoplatnit mobily, počítače. A nejsou náhodou tyto zařízení již vybavena datovými kartami a nosiči? Těmi, co jsou již zpoplatněny?

A co vlastní lidé, kteří platí již tyto poplatky z poplatků?

Tak co, vyžírkové, zpoplatníte přes stát příště?…

Třeba trenýrky…

…chudáci umělci, ti jež končí zadluženi mnohdy na ulici, jen díky pár tzv. nenažraným vykukům, nemající ten správný zlodějský žaludek a oporu ve státním Kamarádkšeftaparátu, aby si mohli diktovat.

Opravdu, co bude příště? Platba z broukajícího, žvatlajícího kojence?…

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Hurka | středa 19.10.2016 7:59 | karma článku: 32,78 | přečteno: 925x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21