Když nám vládnou ještě větší pípíp, než byly komunisté, aneb ministerstvo sociálních

nespravedlností a nevolnictví podruhé a určitě ne naposledy Co si má normální člověk myslet o proklamované politice nevolnických prací za hmotnou nouzi, nikoliv minimální mzdu, zaručenou občanům Ústavou?

Dle Marksové evidentně Ústava neslouží jí a jí podobným, ani na vytření prdele. Jak osoba, která ne vlastní vinnou přijde o práci (nemluvím o minoritní menšině našich nikdy pracujících spolunemakačenků), je invalidní a díky našim super všehoschopných mafiózních podnikatelům a exekucí ze všeho na vše a na všechny, živících se na obyvatelstvu jen zlodějnou a podvodem,zadlužený nebo jen neperspektivního věku (35 a výše), stane se,  novodobým otrokem. Určitě nám Marxová i vysvětlí princip hladových otroků, kteří z minimální sociální dávky 2200-3700 se budou živit, šatit, dojíždět (načerno jako imigranti nemající z čeho financovat jízdné výlety a rekreace za prací, které se dle slov sociálky neproplácejí) při nucených otrockých pracích, během nichž zvládnou povinnou sháňku hledání práce, obstarat děti (škola,školka),nebo je záměr, aby makaly také (nejlépe zadara), pardon otročné a povinné odskoky na státní instituce. Když toto nestihnou, což již dnes je povinné, následuje poprava. Stejně, jako platí už dnes.Viz. můj předchozí článek o úřadech práce, Kdy podvodným a manipulativním jednáním na rozkaz výše zmíněného ministerstva se zbavují nezaměstnaných za každou cenu.Tedy i lidí se ZPS, když vyškrtnutím nastavením nesplnitelných povinností na ÚP zbaví občany dávek ze sociální správy. A jak takový člověk závislý na lécích dopadne, když nemá z čeho zaplatit, byť jen dopravu atd. byt, děti…no nebojte se…jen umře.

A pracujícím exekučně  ponechat 6400 Kč ((částky, ze které nelze plnit závazky, udržet bydlení, uživit děti, poslance, senátory, lékaře, kominíky, revizní podloudníky a (ne)ziskové podvodníky, myš i jinou domácí faunu a flóru, ani tedy na chrup a chlup též vlasy a i jiné poživačnosti, nedej bože na věčné časy…tedy na nic) nezabavitelného minima, když státem minimální msta nevolníkům je necelých 10 000 Kč (minima k nežebračení)) a to stát umožní okrást partnera, příbuzenstvo, sousedy, všechny okolo (ne)dlužníka,znamená odsouzení k soc.dávkám.A úřadů práce A kdo je ten blbější?

Stát! Doplatí a místo změny exekucí, okrádá občany nepřiměřenými represemi a poplatky. A…to vede k dalším výdajům …

Ústava…demokracie…vyšší a vyšší represe státu. Přeplněné kriminály. Ty budou oázou pro zločince a očistcem si projdou nezaměstnaní. Proč odsouzení nepracují zadarmo! Není nad to, když se stane kozel zahradníkem. Ten, jenž u ústavního soudu se dožadoval neústavnosti prosazených nucených prací.a teď? Sám pošlapává základní lidská práva a Ústavu. Odvádět práci a nedostávat mzdu nelze. Vykonané práci náleží nejen mzda, dovolená, pojištění, zápočet do důchodu, nemocenská, úhrady při pracovním úrazu atd.

Tahat cizince (místo našich lidí, kteří by chtěli na jejich místo, ale…firma je podplacená, nebo propojená s agenturami), kteří odčerpají finance z kasy, místo jejího plnění. Migranty odměňovat štědře nastavenými dotacemi a kapesným.

Komunisté likvidovali (ne)zločince, dnešní dementní mafie se nebojí zotročit (vykořisťovat ty, co se nemohou bránit, bez dávek pojdou hlady, ztratí ubytování a ocitnou se na ulici) a vyhladit národ…

Místo krásné budoucnosti, slibované po revoluci, kam jsme se dostali?

K otrokům!!!

. http://ekonomika.idnes.cz/stat-chce-dostat-nezamestnane-do-prace-dhn-/ekonomika.aspx?c=A160802_225031_ekonomika_kha

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Hurka | úterý 9.8.2016 8:02 | karma článku: 34,44 | přečteno: 1877x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21