Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Eles

31. 3. 2009 14:29
Je to bídnej článek, ale pořád lepší

než ten první, který jsem si "bohužel" také přečetl. Ten první mi připadal jako snůška výmyslů a "jedna paní povídala", tenhle je trochu uvěřitelnější. Jak už Vám psali ostatní - nastoupíte do MHD a máte mít uhrazené přepravné. Co je na tom nepochopitelného. Máte x možností jak si to přepravné zajistit. Když to neuděláte a chytí Vás revizor, máte povinnost mu předložit doklad. Když to neuděláte, máte povinnost s ním na jeho výzvu počkat do příjezdu policie. Chápete to? POVINNOST. Je jedno na co má nebo nemá revizor právo, protože cestující má tyhle povinnosti, jinak jedná protiprávně. Když je cestující nerespektuje, fandím revizorům aby jejich práva taky nerespektovali. Když jsem ještě jezdil MHD, byl jsem chycen třikrát. Probíhalo to kultivovaně a klidně, já respektoval své povinnosti a revizor má práva.

0 0
možnosti
KH

Tobinka

31. 3. 2009 11:39
bez jízdenky se nejezdí!

Kvůli pitomcům jako je autor článku zase zavedou turnikety do metra ;-O takže budou fronty a když se něco stane, tak se tam ušlapeme..

Ano, vadí mi, že si revizoři spíš troufnou na mladou holku, že nepřizpůsobivý spoluobčané jsou nepostižitelní, že bezdomovce z tramvaje nikdo nevyhodí, že uhádaného člověka nebo chlapak jak horu pustí bez pokuty, když mě kontrolují a já spěchám, že mi neodpustil jeden den, o který jsem přetáhla tramvajenku, i když viděl, že kopony mám všechny pět let dozadu... ale to nic nemění na tom, že BEZ JÍZDENKY SE PROSTĚ NEJEZDÍ

0 0
možnosti
JH

IronEagle

31. 3. 2009 13:36
Re: bez jízdenky se nejezdí!

Ale i revizor by mel mit kulturu chovani a vystupovani a kdyz uz by mel vsem merit stejne a ne protoze tohodle se bojim, ten by me mohl ublizit, nebo strasne smrdi tak je nepostizitelnej. A zkuste se doma podivat na ceny tech kuponu pred peti lety a dnes. Co myslite, jsou opravdu tak drahe vstupy, nebo platime jizdenky i tem, kteri jsou nepostizitelni ?

0 0
možnosti
R

Radjiv_M._Sinh

31. 3. 2009 11:38
Co mi hlava nebere je systém vysílání revizorů na kontroly.

Za to nemohou revizoři, nýbrž DPP.

Proč revizoři kontrolují v soupravách metra během špiček pracovních dnů? Neviděl jsem, že by někoho chytli v tento čas bez lístku. Lidé jezdící z práce/do práce tramvajenku mají.

Proč nekontrolují v sobotu a neděli ráno (cca 8:00 až 10:00), kdy je v metru největší koncentrace veničanů co přijeli do Prahy na nákupy? V tento čas mají revizoři žně....... 

0 0
možnosti
R

Radjiv_M._Sinh

31. 3. 2009 11:27
Slušný člověk bez jízdenky nejede.

Zloděj ano. A najde si 100 důvodů, aby se ospravedlnil.

Třeba jako zloděj co napsal tento blog. :-©

0 0
možnosti
R

Radjiv_M._Sinh

31. 3. 2009 11:26
zk

0 0
možnosti
VK

hermionka

31. 3. 2009 11:21
to písmo..

clanek je moc zajimavy ale musela sem si ho oznacit aby sel vubec cist, to ruzove pismo je temer neviditelne...Rv

0 0
možnosti
JM

djsano

31. 3. 2009 11:07
Dobrý

článek super, ale příště prosím bez růžového písma, hůře se to čte. Díky

0 0
možnosti
JH

hurkajan

31. 3. 2009 11:37
Re: Dobrý

omlouvám se,barva vznikla překopírováním z wordu do blogu,polepším se;-)

0 0
možnosti
PF

Pongo

31. 3. 2009 10:57
Hůrka, proč tak lžou?

Shodou okolností mám kamaráda, který pracuje na školním oddělení u tramvají, takže toho o MHD vím docela dost.

Proč oni tak lžou? Proč si vymejšlej? Nebo si, Hůrka, myslej, že revizor má naprostou volnost ve výběru? Aby věděli, tak i revizoři mají předepsané úseky, kde mají ten který den kontrolovat, například jedna dvojice v úseku Národní divadlo Malovanka, jiná zase třeba od Národní třídy na Ípák.

Když už chtěj psát, tak by si nejdřív měli zjistit co je pravda. Takže žádné takové, že revizor využil situaci a hoem naskočil do stejné tramvaje, aby mohl nebohou paní zkasírovat. Mimochodem, sladké tajemství, v Praze funguje už skoro rok SMS jízdenka a navíc, jak říká přepravní řád, cestující je povinen jet pouze s platnou jízdenkou, kterou musí mít před nástupem do MHD.

Věděj, jak to na mě působí? Že jeli načerno, chytil je revizor a teď si vylejvaj vztek ne na sebe, ale na toho revizora, kterej jich chytil.

0 0
možnosti
VH-SM

Velká hlava - studnice moudrostí

31. 3. 2009 10:37
přesně popsáno

nejhorší ale je ta výměna sedaček...ty plastové měly výhodu - že jsou mokré bylo vidět. Chování idiota alias revizora je víc ne ž typické

R^VV

0 0
možnosti
  • Počet článků 241
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1073x
Ač Krušnohorec odkojen vodou Teplou z Ohře osudem Moravan, žijící (převážně) v Praze. Optimista obklopený báječnými  lidmi. Abstinent, nekuřák, speleolog, příroda, technika, EU soudní dopisovatel,EU spol.na ochranu práv občanů, podnikatel