Fialova široká náruč pro návrat exKoruního prince Modrých Strak…

A je to tady. Slibovaná reforma moderní ODS. Slib, že neuvěříme, jak se strana změní. Jak si vzala ponaučení… zatím…opravdu překvapuje. Dennodenně.

 Íčko se vrací…To samo o sobě probouzí vzpomínky, vášně…

"Íčko" z policejních odposlechů bosse Mrázka. Jedna z hlavních postav spisu Krakatice.

Stín z reformy Policie. Odešla, skoro třetina dobrých specialistů. Povětšinou (ne)dobrovolně. Vnitro v roce 2008, prosadilo bez soutěže zakázku ministrovu (NE)známému ČIŠTĚNÍ policejních uniforem a celá zlodějna vynesla více jak 50 miliónů korun. Těch 14 vyvolených dodnes policii ovládá…

Lobboval za podnikatele Luďka Sekyru, jenž byl napojený na hlavu podsvětí Františka Mrázka.

A ta jeho pozoruhodná škola nenápodobná VUMLU z dob minulých. Připomeňme si pár jmen školních výtečníků své doby…Národ není přeci slepý, nebo…?

CEVRO Institut

Učitel bývalý šéf GIBS Bílek, vyšetřován s tím, že pod jeho vedením  GIBS zametal Olomoucké kauzy spojené s Langrem.

Učitel Petr Nečas. Myslím, že tuto Nedominu netřeba představovat.

Alexandr Vondra kauzy PROMOPRO…

Lobista Rittig posílal dle odposlechů (ano těch, co soudem nebyly připuštěny soudcem z …pssst) Íčkovy  milionky …

A podivný to tvor, ohánějící se antikomunismem zdatněji než Husité sudlicí, člen akademické rady Petr Fiala. Tady si rýpnu do vás, p Fialo. Víte, že členů KSČ (zakuklených z dob minulých) vaší strany jest hrubě kolem 80 procent? A jeden, dokonce předsedá senátu? Tedy je ve vedení této země, což Vy pane, věčně ublížený, přeci nikdy nepřipustíte…                                                                                         Takže, když něco tak blbého kváknete tak s ohledem na vaše vzdělání, kterým se pořád oháníte (a o legálnosti jeho získání mám podnětné pochybnosti) vás žádám, abyste tyto lži ventiloval pouze v soukromí nebo u těch, kdo chtějí být oblbováni, či mají výši IQ jako vy.                                           Pana Kubery (už proto, že se členstvím v KSČ netají na rozdíl od jiných…) si na rozdíl od vás vážím a věřím, že na vašem místě by byl na rozdíl od vás pro pravici přínosem a nikoliv hrobařem ve vašem případě.  

Nastal Nový čas…

… k hnízdu Modrých Strak přilétnou Novák, Bém, Oulický a další Straky, pardon, Kmotři.                 Nová a čistá ODS. Až mráz z toho běhá po těle.                                                                               Stará, "(ne)okoukaná" ODS se vrací a s ní i kmotři, podvody, defraudace…                                  Špatná minulost a stále stejné podhoubí. Opět se propojila galerka s politikou.                              Důkaz, že se ODS nikdy nezmění a stále bude mít svoje Kmotříčky s Kostlivci, hrdě ruku v ruce.

ODS si kope hrob. ODS začíná toužit po starých,dobrých časech.

Íčko se vrací. No to bude …

70 procent občanů u voleb ho nechtělo, ale…                                                                                    ...pan Fiala tak rád žvaní na tiskovkách o morálce…jsme rádi, že konečně slova přešla v činy.

Strana je minimálně na dvě volební období neakceptovatelná. ODS je nereformovatelná.

Otázka, co potom?…

Vymřou…?

Jako věštec to vidím, temně. Následovníků si namnožili opravdu, hodně.

A všiml si, vůbec někdo, jak straky se pomalu stávají dominujícím druhem?

Všude!!!

Autor: Jan Hurka | středa 6.3.2019 6:06 | karma článku: 38,69 | přečteno: 1201x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21