Exekutorsko- soudní mafie, (ne)kalé praktiky v paragrafech (ne)práva…příklad prvý

Možná si na konci položíte tu stejnou otázku. Jak to, že se tak (ne)legálně činí a o exekucích tolik mluví, všichni navrhují ta správná řešení a skutek?… Milióny neoprávněných exekucí…

Jste občan jedné nejmenované, údajně demokratické republiky a žijete životem poplatným této době. V práci od nevidím, do rodinu vidím, jen o vánocích a Nový rok a to ještě možná na Facebooku. Platíte stěží, ale platíte vše, co máte a nadáváte na dlužníky, které, jak media proklamují, zatěžují naší hodnou, mladou, demokratickou společnost, exekucemi. To až do okamžiku, kdy jednou jdete kolem schránky a jukne na vás na podlaze, nebo kdekoliv jinde lístek o nedoručení obsílky. Svědomitě ho zvednete, omylem se podíváte komu, že se (ne)má díti křivda a…zde se příběh může dělit na:

  • Je zde vaše zkomolené jméno
  • Je zkomolena doručovací adresa
  • Je (ne)záměrně zkomoleno všechno

A to je lepší varianta, kdy se dozvíte, že se na vás něco chystá. Většinou právě díky dikci fikci doručení někde, kdesi u soudu, jako spící agent s bobtnajícím příslušenstvím na vás čeká…exekuce, o které se dozvíte až …

A zde se příběh zase dělí na několik dějových linií, mnohdy záměrně propletených. Záleží totiž, kolik soudů a exekutorů je do případu zainteresováno, aby rybka ze sítě nevyklouzla:

      a)na poště si zásilku (ne)přeberete (víte, nevíte o ní)

      b) není vám vydána pro rozdílné údaje doručenky a OP

      c) není vydáno pro rozdílné rodné číslo aj.

d) exekutor dělá mrtvého brouka (seženeteli, spíše ne, ho, slíbí a nic…)

e) ze soudu vás promptně a ladně vykopnou, že když jste, nejste vy, nemohou vám dát nahlédnout do spisu

No tady to rapidně zkrátím. Advokát, soud, exekutor, advokát, soud, exekutor…

A tak po půl roce…

Kdy soud naznal (NAZNAL, NIKOLIV NAŘÍDIL DŮKAZNÍ ŘÍZENÍ…povinnost v pochybnosti ze zákona), že jste to vy a na tomto poznatku přepsal veškeré dokumenty na OPRAVDU SI NEDĚLÁM PRDEL, NA VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE a dostanete se ke spisu!!! Páni. Jste dle zákona vinni. Aniž by proběhlo jakékoliv řízení. A jen proto, že se potřebujete dostat ke spisu v případě, kde možná je veden na někoho úplně jiného.  Po všech lhůtách a nabytí plné moci, kdy exekuce nemá odkladného účinku.

Soudce vám sdělí, že rozhodoval otázkou, jak, když zákon i soudní řád jasně ukládá soudci, že vždy musí být účastníci nezpochybnitelně ztotožnění dle…zase je zde několik paralel:

a)rodného čísla

b)občanského průkazu

c) jiných, běžně dostupných idiotností

Ne ze zákona, který jasně hovoří o tom, že na čísle 85 ul. Dlouhá žije Vomáčka Jan, nikoliv Máčka Karel, nebo Vomáčka Jan, nebo neexistuje správné rodné číslo atd.

Chápete, že?

Já, tedy ne. Nechápu, že soudce pouhým kliknutím do počítače podvod neodhalí. Spíše to chápu, ale jistě si každý udělá názor sám. Koneckonců, mýliti se dle exekutorského zákona je lidské a exekutor za nic nemůže…

Jestliže v ul. Dlouhá žije Vomáčka Jan, nemohu vydat exekuci na Karla. Vlastně mohu. Zde v tomto Blbákově jsou mnohem horší a státem úmyslně přehlížené prasárny.

Vtip je, že exekutor opravdu může na základě pochybných údajů se dostat k nesmírně zajímavým datům občanů, na které by se jen tak, někdo nedostal. Ani policie.

Příkl.: Kvůli fiktivní exekuci od kamaráda ze soudu, nebo jen právníka konstrukce státem přehlíženého podvodu funguje asi takto:

Na vybranou oběť návrh exekuce. Následuje žádost do výpisu evidence obyvatel a…olalááá Heuréka!!!

Máte k dispozici celou rodinu, příbuzné s veškerými daty (rodná čísla, OP…). No zlatý důl k okrádání přes vymyšlené exekuce. A že si tato mafie data mezi sebou sdílí, ani neváhejte. Stejně tak, jako revizoři u MHD.  Napsat x let zpětně ((máme případy i z roku 1993, jenže námitku promlčení náš soudní aparát automaticky nezahrnuje, je potřeba se s ní (ne)vypořádat)). Ještě (ne)správně doručit…

Vymahatelnost vašeho práva- 4 procenta. Soudní řízení roky. A nároky…

Potom vám i příbuzným vyrabují majetek, konta. Vše je již samozřejmě z pohledu zákona legálně. A vy, nedokážeteli se zázrakem vyplatit, a nebo s boží dopomocí doložit svou nevinu, jste bez majetku a zadlužen. A když vás z toho trefí, vše zaplatí dědicové. Ale, to někdy příště si rozlouskneme tuto kulišárničku jménem dědické řízení…

Vážení ehmm občané i na vás, kdesi čeká naše spravedlnost…

 

 

 

 

 

Autor: Jan Hurka | pondělí 26.2.2018 7:16 | karma článku: 28,97 | přečteno: 774x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21