Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pěnice

30. 3. 2009 12:01
Je to velmi jednoduché,

 stačí hradit své závazky a v životě se s exekutory nedostanete do kontaktu.Jenže lidé si berou na sebe více,než jsou schopni zvládnout.Nepočítají s nenadálými situacemi (nemoc a pod.)Chtějí všechno a pokud možno hned.

0 0
možnosti
JN

xRocky

30. 3. 2009 10:44
To

co pisete jsou ostra a jedovata slova, obvineni bez dukazu. Nema moc cenu polemizovat, na vykriky bez dukazu je to docela tezke. Jen mi vysvetlete jak je mozne ze nekdo dluzi ctyri stovky a exekutor je schopen mu zabavit nekolik tisic - tedy ze onen "nestastnik" ma v ruce nekolik tisic korun a neni schopen zaplatit par stovek. Neni nahodou onen strach z exekuce jnekolika tisic jedinou zbrani jak ho donutit aby zaplatil co zaplatit ma. A nevykladejte mi ze zemre hlady. Mam ctyri deti, nezamestnanou zenu (tedy moje rodina zije jen z meho platu) a pomerne lehce jsem si vypocital kolik bych dostal v socialnich davkach kdyby me vyhodili z prace. Kdyz bych to v takovem pripade zvladnul ja, meli by to (v prevazne mire) zvladnouit i oni dluznici.

0 0
možnosti
N

Nika.meil

30. 3. 2009 10:37
Ano....

Je to opravdu drzost chtít po dlužnících platit dluhy, chápu Vaše rozhořčení. Jen se pořád nemůžu zbavit myšlenky, že pokud nic nedlužím, nebo se snažím dluh splácet, nemusím s exekutorem přijít vůbec do styku. Jednoduché a prosté, stačí mít vůli svůj dluh splatit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 241
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1073x
Ač Krušnohorec odkojen vodou Teplou z Ohře osudem Moravan, žijící (převážně) v Praze. Optimista obklopený báječnými  lidmi. Abstinent, nekuřák, speleolog, příroda, technika, EU soudní dopisovatel,EU spol.na ochranu práv občanů, podnikatel