ekologická zdravice strak pravice

Vážení ovčané , dne 15. 7. 2014 (kusé zprávy na ČT24 nikoliv v hlavním zpravodajství ani u ostatních TV.Proč asi? ) jste byli povýšeni do skotského stavu. A jako stádo skotu jste povýšením přišli o privilegia daná vám Ústavou a Listinou práv. Jako majitelé plechových miláčků sypající stále na větší a větší hromadu chechtáků pro naše chrochtající nemakačenka, žijící stále  jen vymýšlením, jak ze zbylého finančního výplatního lejna našich peněženek urvat co nejvíce, nejlépe všechno a doplatit na věčné časy a nikdy jinak, aneb motto magistrátu hl.města Prahy…Modrá straka  snáší zlaté vejce TOP 09

Ano, to že zákony osobního prospěchu jedinců vítězí z lásky k penězům nad většinou lhoucí o svém potácení se nad propastí bídy, dovršila rada magistrátu jak jinak, než grandiózním majstrštychem.Po placených zónách stání, které zajistili tučné důchody zainteresovaným jedincům TOP 09 a ODS, ukrytých za neviditelné akcionáře, přišla na způsob ukázat, kdo patří k vyvoleným. Formou tzv. ekologických zón.

Na jejich zavedení historickým částem města, by  nebylo nic tak pozoruhodného, neboť jejich využívání má zaveden nejeden stát, kdyby? Kdyby to nebylo ryze české, co ukradnu na druhých-je moje a to je na tom to hezké. Protože je u nás z důvodů velké finanční negramotnosti…ano o vás se tu mluví vážení členové většinového stáda, mající vozidla staršího typu v poměru 26:1 k novým typům, tedy normy S3 ku S4. A protože Vyvoleným šmejdům je toto číslo proti srsti, neboť nedává vyniknout jejich výjimečnosti z nakradených státních peněz, a tedy ani ukázat, co si o vás myslí, zavedli z právního pohledu onu neuvěřitelnou věc.

Máte starší auto a splňujete normu? Máte smolíka. Norma, tedy ani zákon o provozu a provozování vozidel nás nezajímá. Budete povinně čumět, jak si s vámi vytřeme…ano i tam. Z vůle nás vypečených grázlů stanovíme nikoliv zákonem, na to kašlem, soudy máme zaplacené, neboť tam sedí naši příbuzní, známí, tedy způsobem, který tak denně strašíme strašidlem komunismu tupé stádo (a přitom dennodenně dokazujeme, oč jsme horší), že jste povinni nás poslechnout v nařízení popírající snad všechna občanská práva a privilegia v povinnosti nehledět na normu, kterou vygeneroval zákon, ale na rok výroby vozidla. Tedy poměr starších aut změnit na 43 :1. Co na tom, že jsem politické prase mající vůz odpovídající mnou dané normě, ale i 15 krát chlastající více paliva na 100 km, než studentské, novomanželské nebo důchodcovské vozidlo odpovídající spalinové normě, nikoliv však datu výroby se spotřebou 5-6 litrů opečované, coby další člen rodiny.

Jde snad o to, aby se skoro půlka národa (v případě celorepublikového zavedení stávavajicího modelu) zaúvěrovala, tedy zadlužila, státní kasa na x let zchudla a exekutoři povstali z popela? Třeba ostatní města a obce zavedou vyhlášku, že auta s jinou značkou, než místní nebo pražskou, nebudou moci na jejich území. To bude masakr. Ostatně, ten jsme již poznali v podobě parkovacích zón tak proklínaných po celém území státu bankrotujícími živnostníky a zuby skřípajícími turisty, obyvateli atd. Sobě vepříčci dáváte milióny jako svačinovné, ostatním házíte drobné, které si zpětně vybíráte v těch výše zmíněných miliónech. 

No nic miloučké stádo, když jsem vás asi řádně nasral, dít se nic nebude, neboť za svá práva se postavit umíte jen v hospodě anebo na pavlači. Snad radu právníka závěrem.

Miloučcí tuři, zákoník hovoří o náhradě poškození dotčeného majetku v případě poškozených občanských a majetkových práv státem (posílat na Ministerstvo vnitra). Využijte tuto možnost zneužití veřejného prasátka na Ústavou vám zaručených právech a nechte si tuto diskriminaci zaplatit. Hlavně ti, jež zakoupili vozidlo v krátkém časovém úseku a tímto rozhodnutím došlo k zmaření podnikatelského, či jiného záměru (popřpd. neumožňuje vaše situace si pořídit nové vozidlo, jež nutně potřebujete k návštěvám občanské vybavenosti- lékař atd. že?), který je stát za své úřední čuníky povinen zacvakat v plné parádě…Podle toho, kolik lidí se bude bránit v podobných případech, bude i stát čuníky nekompromisně posílat za svá konání na porážku. Jiné státy se to již naučily, my asi potřebujeme pár milionu přistěhovalců, ať se to naučíme i u nás. Jenže to už nebudeme domácí jen maso na porážku, ale to už je jiný příběh. Ptáte se, proč nekoná ÚSTAVNÍ SOUD? Protože nic neví, nic neslyšel, nikdo si nestěžoval…čuníci dobře platí…

Autor: Jan Hurka | pátek 18.7.2014 9:00 | karma článku: 13,01 | přečteno: 334x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21