Děkujeme Topolánku za veledardar lidu…právo zrušit Senát

Během 48 hodin, spíše méně než více, senátoři totiž začali hned mlžit, když zjistili, že se o podpisy jednoho z největších korupčníků, začali zajímat média. Podepsalo hned 10 (ne)veřejných zástupců státu. Pěkná sebranka.

Kde jsou obranné mechanismy státu, které hned nekonají z důvodu možného narušení demokratického, nekorupčního prostředí (myslet si, že to je pravda je utopie, no ale…) při tak důležitém aktu, jakým by měla volba presidenta být? Jak to. že nikdo nevyšetřuje, nevyhrožuje, Nežaluje..

Kde jsou BIS, FIC A MOŽNÁ I CIZ, KDOVÍCO? Kdo, ochrání republiku? Ty tzv. zkrachovalá invidua mající předplacenku v trafice jménem senát? Právě teď porušili za bílého dne nejen svůj slib lidu a republice, ale i ukázali, co jsou doopravdy zač.Možné vlastizrady s propojením na organizovaný zločin se dopustilo během několika hodin 10 SENÁTORŮ!!! Pojistka demokracie???… chránit občany a stát před zlodějnou útlakem a korupcí??? Těžko vysvětlit, že podepíši mandát někomu, o kom se nezpochybnitelně ví, že je ikonou Korupcí Kmotrů a největších zlodějen od počátku pravice.

Je vidět že senát je:

 1) zkorumpovaný

2) vydíratelný

3)představuje bezpečnostní rizika státu

ZÁVĚR: OKAMŽITÉ ZRUŠENÍ

Výhody:…finanční úspora, prostředky uvolněny na potřebnější projekty, na které stát (ne)má Snížení korupce a korupčního prostředí. Snížení nebezpečí ohrožení státu a zvýšení sebereflexního chování státního aparátu a moci. A hlavně… zvýšení popularity občanů …

 Senátor, který nahradí xxx tisíc podpisů…Je to snad bůh, nadčlověk? Proč má mít moc prosadit někoho, koho by nikdo nikdy, nevolil?...nedal hlas! Přkl. Topolánek by v životě 50 tisíc podpisů nenasbíral!!!

Nadlidé senátoři místo demokracie, evidentně dělají všechno pro to, aby (ne) kandidoval (ne)vyvolený kdosi kýmsi, dohozený a zabránil volbě kandidátovi, kterého si lid přeje.

 TO JE ZDE POJISTKA DEMOKRACIE???

TO SI DĚLÁTE Z LIDÍ PRDEL…?

ÚMYSLNĚ VYPOUŠTÍM, co se do Senátu, nebo do Sněmovny, dostane za hlupáky. Nevzdělané, arogantní…a podle toho, to zde vypadá.

Nevím, jak vy, ale já jsem celý život nestudoval, abych musel poslouchat a nechat se okrádat nějakými primitivy s nakoupenými, či přidělenými tituly. Chci zemi, která v 21. století je ikonou prestiže a vzdělanosti. Zatím to vypadá na návrat někam do počátků lidstva. Nejen zákony, výdělky a kulturou země, ale hlavně, jak si zde lidé, nechají srát na hlavu…

Ano i dnes já jsem pro referendum (bohužel prozřel jsem pozdě).  Ve vleku současných událostí, vidím, věci jinak. Vidle, a jde se… vykydat alespoň ještě půlku parlamentu. V rámci snížení nákladů a efektivity pružných pracovních vztahů…

Tahle země si nemůže dovolit tak velký luxus vycpávat a ohřívat, tolik jelit najednou…

…a neříká se mi to snadno…na druhou stranu jsem tvor učenlivý a v příštích volbách, nezmění-li se zde radikálně společnost, budu volit toho, kdo zruší senát a hoooooooooooooodně politiků, ať už to bude kdokoliv!!!

Já vám dám politický cirkus za mé peníze a nervy…život.

Nebo vás bando politická, všechny naženu na Strahov (samozřejmě za holou dávku 2000,- měsíčně, a když si seženete přivýdělek u obecního úřadu, přidám těch 600, jako jste to zařídili vy, starým a nemocným na úřadě práce) a budu do celého světa vysílat live seriál a za vstupné budu provádět turisty…

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Hurka | úterý 7.11.2017 6:59 | karma článku: 39,55 | přečteno: 1642x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21