Dejte mi deset kilo práva .Tu státnici mi můžete klidně přibalit.

Aneb, tak nějak funguje v této zemi výsada, být mafiánským esem. Možná, nemusí být ani eso, možná jen pucflek. A nebo stačí, být na jejich výplatní listině.

To, co už se veřejně šuškalo mezi lidmi, úplně náhodou vyplulo na povrch. Otázkou je, kde všude tyto praktiky, mají své podhoubí i s nejmenšími kořínky a zda je dokáže někdo jako zhoubný plevel, či virus, účinně eliminovat.

Policii se naskytla jedinečná příležitost.Příležitost zasadit zločinecké pověstné chobotnici, ránu přímo mezi její oči. Otázkou je, jestli vůbec ještě někdo, může s tak rozsáhlou kauzou něco udělat. Ani ne tak z důvodu složité dohledatelnosti, ale proto, že jsou v tom zainteresováni i policejní složky o ministerstvech a politicích nemluvě, tam je to místní kolorit.

Nastal čas očisty této společnosti. Nejenom v Plzni. Důslednou kontrolou všech podobných institucí. Naprosto nekompromisně odebrat neoprávněně získané listiny a tituly. ŽÁDNÉ, NELZE JIM JE VZÍT. Naopak, ať své tvrzení o svém vzdělání, obhájí u nezávislých komisí. Potom se uvidí.Takový průvan v zatuchlých strukturách.

Přeci, vlastním-li něco neoprávněně, tak to musím vrátit. Nebo co je to za šaškárnu, jiní dle zákona ano, oni mocní ne? Hezky zde z lidí dělají šašky. Názorně je na této kauze vidět, co si o lidech myslí. Možná jsme dostali onu pověstnou poslední šanci. Upřímně řečeno. Snad ještě někdy, někdo, v této zemi uvěří, že pravda zvítězí, nad lží a…mocí peněz.

Autor: Jan Hurka | úterý 13.10.2009 10:02 | karma článku: 21,65 | přečteno: 1161x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21