Automatické doručování včetně emailových schránek ...

... aneb paragraf opět narovnán do podoby vztyčeného prostředníku … velký bratr nás má asi za idioty...

…že už jsme lustrovaný, kontrolovaný, pronásledovaný, snad už i v plenkách, to už si občan všiml i o slepecké holi …

Není divu u úředního byrokrata, že po vzoru EU vymýšlí, jak už náš dost těžký život ještě víc znepříjemnit a ztížit. Co na tom, že poruší snad všechna práva občana? On nás chce donutit, abychom ´´dobrovolně´´, umožnili nekalým živlům, prohlížet naši firemní poštu.

 Stačí otevřít jakýkoliv časopis o počítačích, týkající se počítačové kriminality a i dítko prvního stupně školou povinné se dočte, že nic, co je někde na serveru uloženo a poskytováno sítí, nelze nijakým způsobem ošetřit tak, aby se k tomu nějaký vykuk, kdesi odkudsi, nedostal. O speciálních programech, které to umožňují a které si může kdokoliv z netu stáhnout, ani nehovořím.

 Dnešní hackery není schopen zabrzdit ´´mrkvosoft´´ či jiné specializované firmy, banky a podobně.    To už rovnou mohu firemní korespondenci vydávat jako novinový plátek a to nemluvím o zneužití, spravující společností jejich zaměstnanci… a že těch případů je…

A automatické doručení? Ach…ty zákony schvalované od stolu. Mimo realitu. To, že navrhovali odborníci? Možná tak mafie.

 Obrovské množství výjimek dávající vydělat zlodějům (právníkům, exekutorům atd.). Náhoda? Těžko dodržovat literu zákona jste-li po celý rok, mimo toto naše kocourkovské eldorádo.

 Mám na mysli služební cesty, stáže, montáže. Tedy není nám, co závidět. Věrohodnost zaměstnanců doručovacích služeb? K smíchu! Těch kauz        a afér v minulých letech.

 Chcete jet na tři týdny na dovolenou? Ať vás to ani nenapadne!!! Porušujete zákon. Co kdyby náhodou něco byrokratického přišlo (nepřišlo). Ono to je stejně jedno. Záleží na výkladu. Vašeho konta a majetku. O to tu jde. Ne o právo.

 Ideální opatření pro notářskou a exekutorskou mafii. Teď teprve bude legrace ne holých lebek, ale prdelí (s holou zadnicí se deset i více let soudit o zabavený a prodaný majetek kvůli špatnému doručení) a ty žně…

Autor: Jan Hurka | pátek 3.7.2009 9:10 | karma článku: 13,20 | přečteno: 902x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21