Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děti ten novej kukuč prostě milujou!

0 0
možnosti
VB

Petr Pavel by určitě neměl připustit vydání známky se svým portrétem (nejsme v Africe, kde jsou "prezidenti" na známkách) ani portréty ve školách a na úřadech. Dost bylo tatíčkování.

0 1
možnosti
MM

Myslím si, že Vaše přání občanu Zemanovi je vzhledem k charakteru adresáta nesplnitelné.

6 0
možnosti
VR

Že Zemana opustí "přátelé" je zcela jisté, ale po tom jak systematicky ponižoval a urážel všechny, kteří se mu uctivě neklaněli, tak o získání těch nových přátel dost silně pochybuji.

4 1
možnosti
JV

J23o10s62e42f 28V84o76g51l

8. 3. 2023 9:24

Jedno poučení: Za prezidenta ekonoma (prognostika), již nikdy!

4 2
možnosti
Foto

Jste laskav.

Dle mého - Miloš Zeman trestuhodně promrhal svůj intelekt, který zkoncentroval do nenávisti vůči těm, kteří jej nemuseli. Tak to v životě není. Jsou lidé, kteří Vás mají rádi a pak ti druzí. Je to přirozené. Těm druhým se není třeba mstít.

Kým se v posledních 10 letech obklopil? V. Mynářem - arogantním zmetkem, který si udělal z Hradu sinekuru. M. Nejedlým - ruským emisarem. J. Ovčáčkem - zmateným agresivním jedincem.

Není divu, že se od něj leckdo odvrátil. Potřeboval pochlebování, jak je skvělý a neomylný. Ty s jiným názorem než jeho, považoval veřejně za pitomce a blby.

Nevěřím, že se změní. Poslední dny jeho života budou stejné jako posledních 10 let. Obrácení v posledníé chvíli, o kterém přemítáte, je dáno jen málu vyvoleným a těm, kteří umějí naslouchat. Jsem si jist, že M. Zeman mezi ně nepatří.

19 1
možnosti
LB

Od rána si v duchu říkám: Dnes je osmého března 2023. Konečně!

11 0
možnosti
DS

Kdo Miloše Zemana znal z období před listopadem, popisoval ho jako velmi inteligentního baviče, exhibicionistu. Mezi lidmi oblíbeného.

Jakmile přijdete to politiky, vylije se na vás žumpa. Hledají všechno aby vás pošpinili. To se nedá dlouhodobě s humorem zvládnout. Miloš Zeman se chtěl pomstít. Měl za co.

Zpočátku svého prezidentství se (vedle pomsty) snažil něco udělat pro export, protože si byl vědom jednoduché pravdy, že kdysž už musíme všechno nakupovat - jídlo, suroviny, ba i většinou vyspělé techniky - musíme také prodávat. Sobotkova a Babišova vláda mu šly více-méně na ruku.

Pak jim, Zemanovi i Babišovi, ale někdo přiložil pistoli k hlavě. Někdo něco o našem státu věděl a byl by to vytáhl. A přišly Vrbětice, Tajvanec Vystrčil a nakonec válka na Ukrajině. Důsledky vidíme kolem sebe.

Tak to vidím já, který Zemana potkal asi 6x v životě.

4 11
možnosti
Foto

Myslím si, že ten NĚKDO něco ví na všechny politiky světa a těm nezbývá než tančit, jak on píská. Kdo se vzepře. dlouho nevydrží.

1 2
možnosti
MB

"Zemanovo prezidentské období vidím spíše kriticky a uvidí se, jak ho časem zhodnotí historici". Tak hodností L. Zaorálek jeho výkon pontifikátu. Souhlasím.Lidsky Miloše chápu.Přirozenost, aby se dobře vzpomínalo. Realita?

Miloš je neuchopitelná bytost. Od vynikajícího řečníka po soudního recidivistu , lháře. I ta rarita, zda je vhodné? Aby jeho podobizna visela ve školní třídě> Čas rozborů přijde. Každopádně bych je pracovně nazval- "Podíl funkce a ega, na odlidštění člověka" ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Zemanovy lapálie se zveličovaly. U důležitých akcí se zdůrazňovaly jejich zápory a přehlížely přednosti. Říkalo se, komu Pán Bůh, tomu všichni svatí. Dnes Pána Boha nahradila jedna velmoc a kdo se k ní vroucně nemodlí, toho hodí přes palubu.

2 11
možnosti
Foto

Když je intelektem a schopnostmi obdařený v jádru zlý a špatný člověk, tak je to víc ke škodě, než k užitku. A kdyby se Zemanovi mělo splnit to, co jste mu popřál, tak ho to zabije, protože jeho drží při životě páchání zla.

Tím nechci říct, že jste to nenapsal dobře, naopak.:-) Karma.

10 0
možnosti