Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr Kolínský

9. 11. 2007 16:50
Hele, anonyme

Hele, anonyme, ten Hulinsky psal o obyčejné lidké slušnosti a pokoře. Je to mlaďoch, který komunisty minulého režimu viděl tak leda v muzeu. Prostě se zastal lidí, kteří si to zaslouží a něco dokázali ... a vy hned "hanba" a "emigrace" ... ostatně, to druhé by vám možná prospělo, abyste věděl, o čem to píšete.

0 0
možnosti

Jak to tehdy bylo ...

9. 11. 2007 18:08
Re: Hele, anonyme

Ja tam v USA byl, takze vim o cem pisu. A prijde mi to pokrytecke od kohokoliv a clena CSSD dvojnasob, si hrat polivcicku na valecnych veteranech, zatimco se nejen o ceske valecne veterany, ale celou tuto zemi starala po dobu sve vlady takovym stylem, ze me to tady nebavi ... Co vy ?

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

9. 11. 2007 16:11
Kult mládí

Dobrý den.

Ano, tenkrát to byli naši synové sotva odrostlí dětským střevíčkům. Byli to naše milované děti synové - a oni šli na smrt. Uvědomujete si to vážení dnešní rodičové, jak by Vám bylo kdyby Vaši dnešní milovaní synové dvacetiletí šli do války???????? Proč???  Kolik těch krásnývh mladých mužů se nevrátilo. Kolik se jich vrátilo s podlomeným zdravím. A kolik jich ještě dnes je naživu?????? POhrdáte mnozí mladí s jejich stářím, myslíte si, že život se skládá jenom z mládí a krásy. To je velký OMYL!!! Vážení a milý mládí je chvilkové a velice rychle prchá v dál. Je to kolotoč života. Zrození a umírání. V tom není nic náboženského, taková je prostě realita. Válka je zlá věc, bojovat za vlast v době nesvobody je stejně zlá věc.Válka si žádá oběti. Komunismus si oběti vynucoval nesvobodou a nenávistí ke všemu co jim překáželo.

Přeji všem hodně štěstí.V

0 0
možnosti

Pavel

9. 11. 2007 16:11
Veteráni nejsou jen starci

Válečným veteránem je každý, kdo plní služební povinnosti v zemi, kde trvá válečný konflikt. Díky tomu, že se naše armáda účastnila několika konfliktů, tak je v současnosti spousty veteránů, kterým je okolo třiceti let. Jako stínový ministr máte tedy taky značné mezery o významu označení válečný veterán.

A teď pro anonyma, který chce emigrovat. Spousta válečných veteránů z Vietnamské války by chtěla emigrovat z USA :-)

0 0
možnosti

Jak to tehdy bylo ...

9. 11. 2007 14:01
KCS+CSSD

Citace z clanku: Ale zkuste se v duchu vrátit i s nimi o šedesát, sedmdesát let zpátky. Byli to mladí chlapci a muži v nejlepších letech.

A ja dodavam: A po prozitych utrapach a boje za nasi republiku jich stovky, tisice, komunisticka strana pozavirala a  nicila v lagrech a represemi.A to je ta komunisticka strana, se kterou se vase CSSD spolcila a stale ohrozuje budoucnost teto zeme. Podivejte se do Jizni ameriky i zapadni evropy a vsude uvidite, ze LEVICE je pouze zhouba a nador na uspesne budoucnosti nasi zeme. Hanba Vam pane Hulinsky uz jenom za to, ze jste CSSD. Uprimne, chce se mi emigrovat z teto zeme a Evropy jako celku pryc. (do USA).

0 0
možnosti
T

cyvyl

9. 11. 2007 13:38
pěkný článek!

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik