Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel Vít

3. 11. 2007 19:06
Je to jeho zájem

Já někde četl a viděl, že Hulinský dělá sport, nějaké karate nebo kungfu a je nějaký dokonce velmistr (lámal tašky v nějkaé show). Tak je asi dobře, že se stará alespoň o ty sportovce, kteří si to zaslouží. Kdyby byl akademik, tak by třeba podporoval nějkaé ty fyziky nebo chemiky. Víc bych v tom nehledal.

0 0
možnosti

Narilský Petr

3. 11. 2007 19:01
Slušnost nade vše

Jistě je těch, kteří byli v minuém režimu dobří a měli z toho "prd" je hodně. Njenen sportovci. Ale jednak sporovci holt děli kormě toho, že byli dobří a nejlepší i úžasnou neplacesnou reklamu něší zemi. A holt se nedá poděkovat všem. A tak si myslím, že je dobře, že ten Hulnský tmě starším lidem, na které se všichni vykašlali sehnal alespoň nějkakou tu kačku a ještě jim poděkoval. Raději alespoň někomu, než nikomu.

0 0
možnosti
MB

buxus

2. 11. 2007 14:17
Nevím, jak si kdo pamatuje postavení našich sportovců za minulého režimu

... ale patřili zcela určitě k privilegované vrstvě. Měli rozhodně daleko větší možnosti  se hmotně zabezpečit, než ostatní občané. Již tehdy se jednalo o profesionály, u nichž byl sport jejich zaměstnáním. Navíc značná část z nich měla - jako oficiální krytí - zaměstnání v armádě či bezpečnosti, s tím odpovídajícím nadstandarním důchodovým zajištěním.

Takže - jestliže se nějaký významný olympionik ocitne v nouzi, je jistě možné, aby mu ČOV nějak pomohl, ale zavádět další plošná opatření pro všechny - tak to tedy ne.

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

2. 11. 2007 14:38
Re: Nevím, jak si kdo pamatuje postavení našich sportovců za minulého režimu

Nehledě na další věc. Co se sportovci, kteří neměli to štěstí, aby jejich sport byl olympijský? Co s mistry světa, kteří nikdy na olympiádě nebyli?

Tohle je klasický přístup socdemáků. Ukázet na nějaký (skutečný) problém. A jediné řešení, které vidí je STÁTE (daňový poplatníku) PLAŤ! Já nechci, aby olympionici strádali. Ale PROČ by jim měl něco platit automaticky stát? On je k tomu sportování přinutil nebo to bylo jejich svobodné rozhodnutí?

Myslím, že tady je volné pole působnosti pro současné zabezpečené olympioniky, aby svým předchůdcům-kolegům pomohli.:-)

0 0
možnosti

Franta Jetel

2. 11. 2007 13:41
??

A co naši olympionici, kteří vyhráli podvodem a žijou z toho zbytek života???

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik