Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alena Jinšů

19. 2. 2008 0:54
ALE NO TAK

Vážení sprosťáci a nenávistníci, co níže někteří píšete. Ten pan H. se pokusil na něčem (pro ně) špatném nalézt něco dobrého a vy do něj hned šijete jak zběsilí. Myslím, že hledání dobrého na špatném není špatné :-):-)V

0 0
možnosti

kolemjdoucí

18. 2. 2008 23:25
Ale do háje, další stínový opruz

Člověče, že Vy jste určitě také boxoval, a ze zdravotních důvodů jste toho musel nechat !  Jó, ty rány do hlavy, to by ani sexymozek Vašeho šéfa neunesl bez poškození.

Zkuste nám napsat, zda jste byl ve své kariéře, třebas i té sportovní nasazován také pouze jako anti, nebo jenom stínový. Doposud jsem znal pouze antikoncepci, antifašisty, vy jste zavedli antiklauze. Bravo, pokračujte a vyzkoušejte antiparoubka, to by mohlo vyjít a Vašemu vnímání demokracie by to rozhodně prospělo.

Takže  -  antikarma.

0 0
možnosti

Shob

18. 2. 2008 12:49
Svejnar nebyl dustojnym souperem

0 0
možnosti

tomas

18. 2. 2008 12:38
Dobry for

hehe, mezi sebou at si to nazyvaji jak chteji, ale tvrdit obycejnemu cloveku, ze to vlastne neni prohra nybrz nevitezstvi ..to je docela uchylny :).

Nebo-li, kdyz uz jsme u toho fotbalu: Nic se nedeje, my neprohrali, my jen nevyhrali a neremizovali :))).

0 0
možnosti

Jarda

18. 2. 2008 11:46
Výhra

Tak jsem to konečně pochopil.  V prezidenské volbě zcela a jedinečně vyhrál Švejnar který s úspěchem obsadil 2. místo. Velice slabý výkon podal Klaus který podle zásluhy skončil předposlední.  

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

18. 2. 2008 12:27
Re: Výhra

R^

0 0
možnosti

migaloo

18. 2. 2008 11:36
poslanci jako vy jsou mimo mísu!

Myslím, že i při fotbale by klidně hráči teoreticky mohli o poločase měnit dresy (nemyslím zpocené za čisté), ale to samozřejmě není možné protože to zakazují regule (přestupní řád) a to je dobře (ve sportu). poslanecký mandát nelze srovnávat, protože tam hlavní určující regulí je slib (naštěstí ne na stranickou knížku), ale na svědomí a vědomí příslušného zákonodárce. Bohužel pro ČSSD, tato strana s tím má největší problémy, což již dlouhodobě vypovídá o kvalitě lidí ve vedení a vůbec o kvalitě této rádobylidové ideologie ... :-©     (Y)

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

18. 2. 2008 11:08
Diktat stran...

Je hezke, nevazeny pane poslance, ze nadale drzite stranickou linii a volate po diktatu stran. Dokonce si berete primery ze soukrome sfery...

Az vas bude platit strana ze svych penez, ale opravdu svych, tak pak mozna ten primer bude na miste. Zatim jste ale vsichni placeni z penez danovych poplatniku a mate se rozhodovat dle vlastniho svedomi, dle zakonu zeme a v zajmu vseho lidu. O podrizenosti vuci strane neni v Ustave ani slovo... Je dost tristni, ze ani poslanec nezna text Ustavy...

Mimochodem, pokud volate po zachovavani stranickych linii, prosim. Ale v tom pripade slozte mandat a tahnete ze snemovny. Nevim proc mame zivit 200 trubcu, co jsou schopni jen zvedat ruku jak UV poruci. Jste zbytecni. Na hlasovani bude stacit pritomnost predsedy, ktery bude disponovat vemi vasimi hlasy...

Ale spravne predpokladam, ze od koryta uz se vam nechce, co? Nevazeny pane poslance... Rv

0 0
možnosti

nalim

18. 2. 2008 10:59
za jidášský groš

s Vaším příspěvkem pane Hulínský samozřejmě souhlasím,jen je nutné dodat,že i dnešní sestava poslanecké sněmovny a senátu je pořád stejný vzorek české společnosti tak jako v dávné i nedávné minulosti,kdy se zrovna tak převlékaly kabáty zrazovaly zájmy své strany svých přátel a také své země.Jako příklad může posloužit příklad parašutisty Karla Čurdy, který v dresu českého odboje zradil za mrzký peníz své kamarády v době nacistické okupace a takových příkladů je možné uvést daleko víc.Někde jsem četl, že poslanec Snitilý má 7 dětí, bude zajímavé jak jim svůj postoj bude objasnovat,až se ho zeptají proč při presidentské volbě zradil své kolegy a jaké k tomu měl důvody.

0 0
možnosti

Alg

18. 2. 2008 10:56
f

Přirovnání fotbalového teamu k politické straně opravdu mluví za vše.

0 0
možnosti
KA

krabi

18. 2. 2008 10:52
normalizační pan šéf

Paroubek nezapře normalizačního "vedoucího" - velké cíle, prohra, objektivní zdůvodnění, hledání viníků, potrestání nevinných.

A obklopen řiťolezci alal Hulínský, kteřáí mu koukají ze zadku :-©

0 0
možnosti