Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Baltazar

8. 11. 2007 0:34
co to znamená?

... a co to znamená, pane Pavle, že Hulinský je členem nějaké partaje? To nemá souvislost s tím, že nechutní paparaziové a prodejní policajti a státní zástupci prodají médiím vše, i to, co je soukromou věcí nešťastníků, kteří s vlastním svinstvem nemají nic společného. Copak za to, že Ondřej musel žrát vlastní ho..a, ten kluk může? Jedna věc je politika, druhá věc je obyčejná lidská slušnost. A o té ten Hulinský asi psal. Alespoň já tomu tak rozuměl. B.

0 0
možnosti
AH

nyny.

7. 11. 2007 20:09
mňo

Jsem trochu na rozpacích, vlastně bych s Vámi souhlasila, kdyby ...ono těch motivů je mnoho.Od hyenismu (souhlas s Vámi) až přes poslední možnost, jak zmařit utajení svinstev a zametání pod koberec (kauza Čunek).A tam jsem tedy nekompromisně za zveřejňování na základě čehokoliv i  úniků. Jinak nevím, jak jste přišel na Dianu, protože snímky z jejího umírání zveřejněné byly a opakovaně jsou i nové, které se kdy vyštrachají (tím netvrdím, že to schvaluji).Ovšem s otcem Ondry jste podle mne silně přestřelil. ten by totiž měl být v kriminále taky.Děti byly týrané i fyzicky, takže pokud se s nimi stýkal, jak tvrdí, nemohl si toho nevšimnout a patří za katr.Pokud se s nimi nestýkal, tak lhal,neplnil funkci rodiče a pak nechť má z ostudy kabát.

0 0
možnosti

petr66

7. 11. 2007 10:55
divné načasování

Akorát mi nesedí načasování tohoto článku pane autore - proč Vám vadí zveřejňování Ondřejova dramatu - jinak tu hrůzu neumím nazvat -myslím nejen sám akt ale i to kolem -jako nějaký cirkus a něco na matějskou - bohužel i tím se musí někdo živit . S tímto názorem jsem ztotožněn ale trochu mi na tom kazí dojem proč jste s tím přišel v době kdy všechny ty pány nahoře rozčiluje ,že si někdo dá tu práci a všechny seznámí s tím že má někdo peníze o kterých není schopen říct kde k nim přišel -věrohodně . Mám zo to že ti výše zmiňovaní se bojí že se rozpadne jejich systém - já vím něco na tebe a ty zase na mně ale necháme si to pro sebe......... z toho mají myslím největší strach a momentálně se snaží jak mohou aby tomu udělali přítrž..... 

0 0
možnosti

Bíký Bim

6. 11. 2007 19:54
Tak tohle se povedlo

Mylsím, že jste, pane Hulinský, mnoha slušným lidem promluvil z duše.

0 0
možnosti

Lukáš

6. 11. 2007 17:34
Moc krásné, pane Hulínský

Vyřiďte tomu PR poradci, který tenhle nádherný text za Vás psal moji nejhlubší poklonu. ;-)

0 0
možnosti

Baltazar

6. 11. 2007 13:45
Toť náš národ

Je to tak, jsem národ, který tam, kde by měl mluvit, tak většinou mlčí, ale tam kde by měl držet hubu (nebo alespoň taktně mlčet), tak po straně všechno rozkecá.

0 0
možnosti
PK

PK66

6. 11. 2007 12:58
Máte pravdu ...

v zemi, kde bývalé vlády ČSSD spolupracují s mafiány na obsazování postů na ministerstvech a tunelování firem a bank je opravdu všechno možné ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik