Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

daňový poplatník

2. 1. 2008 18:04
NIKOMU NIC NEVADÍ

Tak dnes říkala všechna média, že těch 3O káblí u doktora nikomu nevadí. To bylo keců. Hlavně aby nebylo ještě hůř.

0 0
možnosti

Starý Vont

2. 1. 2008 16:44
Spas se, kdo můžeš!

Dovolím si citovat z Vás: "Spas se, kdo můžeš!", ať vyhraje Losna nebo Mažňák.8-o

0 0
možnosti

Alena Pokorná

2. 1. 2008 16:35
Hlavně nehrotit!

Mluvíte mi, pane, z duše. Také nevím, proči u nás musí pořád někdo něco hrotit, stavět se do konfliktu, být nenávistný místo toho, aby hledal společné zájmy a pomoc, kterou by někomu mohl poskytnout. Všimla jsem si toho i v reakcích na blogy, zejména v reakcích na blogy politiků. Ať napíše jakýkoliv politky cokoliv (i třeba jen neviňoučkou úvahu nikoho neurážející), ihned se v diskusních příspvěvcích objeví většinou anonymní výkřiky typu "všichni jste zloději, hajzli a podvodníci". Je asi dosti velká skupina čtenářů blogů, kteří si svými "příspěvky do diskuse" buď hojí nějaký svůj hluboký mindrák, nebo zkrátka ředí žluč, kterou v přehojné míře produkují - nejčastěji asi oboje. Takže díky za Vaše blogy, většinou obsahující milá slova a snahu "NEHROTIT".:-) AlVka

0 0
možnosti

AP

2. 1. 2008 17:33
Re: Hlavně nehrotit!

Musíte při sledování chování politiků a plnění jejich slibů uznat,že tato reakce,ač velmi hrubá,je v drtivé většině pravdivá.

To bylo řečí po revoluci i od pana Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí,že po letech útlaku budeme moci o sobě rozhodovat sami a že už to nebude jen na pár vyvolených s červenou knížkou a hle,je to stále stejné,jen těch barevných knížek je trochu více na výběr.Po prodrání se ke korytu jsou ale sliby na 4 roky zapomenuty a začíná vytírání zadku občany a pokud se za ty 4 roky nestihne nakrást dostatečně a nezískat teplá místečka pro známé a rodinu,tak se musí znovu něco naslibovat,dát gulášek,strašit mobilizací nebo eko katastrofou a hurá znovu do boje o místo v chlévě.Smutné je,že hodně lidem je to jedno(protože jinak by ty klauny nemohli volit pořád dokola) a nebo jim ten marasmus vyhovuje,protože se na něm sami živí a nebo pak jsou ještě ti,kteří jsou na tom tak špatně,že je jim to úplně jedno a nebo takoví,kteří volí alternativu,ale díky stádu to nejde.

0 0
možnosti

Emil

2. 1. 2008 15:45
OPTIMISMUS

hezký článeček, sice není tak moc optimistický, ale nejvíc optimistické na všem je, že i ten "osmičkový" rok jednou skončí. Emil:-P

0 0
možnosti

Petrklíč

2. 1. 2008 15:20
nejvyšší čas

Aby zvítězil rozum je nejvyšší čas. Ale kdo a kde ho má? Rád pomohu s hledáním.

0 0
možnosti

Halikar Jan

2. 1. 2008 14:34
Tak nějak to bude

... jenže si nejsem jist, zda nám pomůže k něčemu pomůže, když vyhraje Losna enbo Mažňák. Holt alespoň toto lehké počteníčko potěší (občas). H:-)

0 0
možnosti

Kamil

2. 1. 2008 12:29
Tak ve vaší straně...

rozum zvítězí asi dost těžko Rv

0 0
možnosti

Glock

2. 1. 2008 13:25
Re: Tak ve vaší straně...

Propána, proč reagujete? Stejně Vám autor neodpoví, jen vyprovokujete pár nespokojenců typu Bedřich.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik