Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vita

15. 1. 2008 10:57
vypustí si kapři rybník?

Ne, že byste neměl pravdu, ale zavede po vyhraných volbách ČSSD daňovou progresi? Nedopadne to jako na slovači, kde fico brojil proti rovné dani a doteď ji nechává běžet.

0 0
možnosti

Kolombo

14. 1. 2008 23:21
Mně už celé obyvatelstvo

slavné české kotliny, co nemá nic jiného na práci než počítat peníze, závidět a nazývat to solidaritou tak sere, že kdyby to jenom trochu šlo tak bych "Lidu" celou solidaritu vypověděl a staral se o sebe kompletně sám. Tak úskočné domorodce by jeden nenašel ani na ostrovech lidojedů. Lépe je člověku býti samotnému než obklopenu bandou vyžírků a chamtivců. Ne, nejsem milionář ani tunelář, ale s touto "společností" nechci mít nic společného. To raděj zůstat jako kůl v plotě, jako druhdy Milouš Jakeš. Prvním mým činem, když jsem se stal OSVČ bylo odhlásit se z nemocenského pojištění. Nemusí mne už zajímat, jak se to počítá, kolik mi páni dají ani kdo se kdy hodí marod aby si vymaloval byt. Kdyby to šlo udělat podobně i se sociálním a zdravotním, považoval bych Čechy za pravý ráj / ne Paroubkův RAJ probůh /. Krajina je tu kouzelná, ale ten Lid...Jako v Mordoru.

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

14. 1. 2008 23:35
Re: Mně už celé obyvatelstvo

jenom bych doplnil ... dokud pocitaji svoje penize, budiz jim prano. v okamziku, kdyz chteji zacit pocitat moje, vase, nebo cikoliv jine penize, bych na podobnou svoloc nejradeji postval psy.

0 0
možnosti

Pavel Ditmar

14. 1. 2008 20:37
PRAVDA

Koukám, že nejvíce vzrušení vždy vyvolají blogy, které se dotknou pravdy. A ta bolí hodně a tak zvířata řvou. No, mají to v nátuře.

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

14. 1. 2008 20:40
Re: PRAVDA

a jakou ma tento konkretni blog souvislost s pravdou, ze jsem tak smely ? ;-D 

0 0
možnosti

Dvořáček,Ostrava

14. 1. 2008 19:17
Vážený pane Hulínský,

pokud člověk jako Vy, který stínuje ministra NO, někde, něco napíše, pak by to mělo být "pinklich". Matete veřejnost. Ta částka nad kterou se platí jenom odvod 15 % daně po zaplacení S a ZP, je přesně 1,034.880,-

0 0
možnosti

Diskutervas

14. 1. 2008 19:52
Re: Vážený pane Hulínský,

tento strop se týká živnostníků. A mimochodem za vlád "socanů" byl nižší, pouze 486000 tuším. Ale součástí reformy jsou pro živnostníky dost negativní opatření - výše zmíněné zvednutí stropu a taklé, že zaplacené soc. a zdrav. poj. už nebude možno dát do nákladů pro daň z příjmu.

0 0
možnosti

Mzda 93 000 Brutto

14. 1. 2008 18:24
Solidarita

Levice je diagnóza, stejně jako pedofilie dneska už to vím;-D Když chce někdo být solidární, tak ať je, ale ZA SVÉ! Co mi je do toho, že prodavačka dělá za 10k? To opravdu nevím......Za měsíc jsem okraden o víc, než ona odevzdá na daních za rok. Se stropem bude jen MÉNĚ okraden! Pokud existuje strop na nemocenskou a rozdíly v důchodech jsou minimální, tak by strop měl rozhodně existovat a být ještě nižší, než navrhovaný!Proč mám platit na prodavačku, když ty peníze můžu dát vlastním dětem, nebo si koupit lepší výbavu do auta, domu?

0 0
možnosti

outsider

14. 1. 2008 18:45
Re: Solidarita

Zastánci té solidarity jsou dvojí: jednak Ti, kteří natahují dlaň (ty bych ještě pochopil, ale kromě zdravotně postižených se mi spíše eklují) a potom Ti druzí, kteří obchod se solidaritou používají jako volební trik na ty první. Jejich osobní sociální cítění se projevuje především v luxusních autech, okázalých svatbách, exotických dovolených, dětičkách v nejdražších soukromých školách nebo vlastního nekompromisního kapitalistického podnikání. Tváří se jako matka Tereza a chovají se jako Paris Hilton.

Spojením těchto různorodých skupin vzniká úderná síla, která svorně obírá ty opravdu pracující. Už se to naučili dělat jako správný parazit, maximálně využívat hostitelský organismus,  ale nezahubit ho. Tuhle chybu třeba udělali v Sovětském svazu a bez těch hnusných kapitalistů tam pak šedesát let pojídali především plesnivý chleba.  

0 0
možnosti

pravičák

14. 1. 2008 17:26
přestaňte ječet

Přestaňte ječet, zloději.Kradli jste, kradli a teď Vám to končí. Vy jste něco měli, co vám teď reforma bere??? Měli jste právo okrádat pracovité a schopné, to se vám teď, bohužel jen trochu, skrouhne. Dietku, soudruzi, dietku.

0 0
možnosti

Glock

14. 1. 2008 18:05
Re: přestaňte ječet

nechte toho, nevidíte, že jde jen o sbírání politických bodíků zkrze závist? To je pořád samé "bohatí", "okradou chudé", "korupce", "sociální cítění". Se divím, že na tohle reagujete. :-©:-©:-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti

Diskutervas

14. 1. 2008 17:01
Pravičáci často argumentují,

že bohatí lidé platí vyšší odvody než ti nízkopříjmoví. Ale to je scestný argument.

velmi trefně to napsal Jakub Rolčík v Britských listech: Má snad prodavačka v supermarketu, lesní dělník, kopáč kanálů a vůbec všichni ti, kdo pobírají za těžkou manuální práci minimální mzdu (a odvádějí minimální zdravotní pojištění), mají být u lékaře ošetřeni hůře než manažer, který za práci v teplé kanceláři pobírá stovky tisíc měsíčně a do systému zdravotního pojištění tak odvádí mnohem více? To snad říci nechcete; pak ale argumentace tím, kdo kolik platí, je zcela nemístná.

0 0
možnosti

pravičák

14. 1. 2008 17:13
Re: Pravičáci často argumentují,

Jistě, že to chci říct.

Čemu pokrytci říkají rovná daň? Z platu 100 tisíc zaplať 15 tisíc, já zaplatím patnáctset a jsme si rovni. Tohle je myšlení a terminologie levicových zlodějů. Dodnes ten se stotisícovým platem solil hodně přes 40 tisíc a desetitisícová socka jen málo přes tisíc. VŠICHNI STEJNĚ v absolutních číslech, já tři litry, ty tři litry a jsme si kvit.

Zaplať pánbůh za ty poplatky u doktorů, chátra tam přestane chodit, pěkně nám stoupne úmrtnost a rozpočtu se uleví na tzv sociálních dávkách.  

0 0
možnosti

Diskutervas

14. 1. 2008 16:56
Co si dovoluje současná vláda už překračuje všechny meze

Nečas údajně navrhuje další úlevy na soc. a zdrav. pojištění pro vysokopříjmové občany - aby strop byl od 66000 Kč měsíčně. K tomu rovná daň. To už je zvýhodnění nejbohatších vrstev v Evropě naprosto mimořádné. A to vše v době, kdy se utahují opasky, zavádí poplatky i pro děti a staré lidi ve složité sociální situaci. A v konečném důsledku to povede k dalšímu přenesení zátěže na středně a nízko příjmové obyvatele. ODS už v 90. letech dvakrát udělala zářez do příjmů důchodového účtu, aby pak mohla říkat. že není na důchody a je třeba prodloužit hranici pro odchod do důchodu a zavést důchodovou reformu. Když už chce vláda někomu snižovat sociální pojištění, proč ne třeba začínajícím živnostníkům, proč nejbohatším vrstvám, které již mají více než dost. Aby je volili? A kolik těch lidí s příjmem nad 70000 Kč měsíčně je? Malé procento. Tak proč má takovou péči právě o tuto skupinu obyvatel? Asi to jsou sponzoři ODS, kteří takto do té strany investovali.

0 0
možnosti

Kamil

14. 1. 2008 18:11
Re: Co si dovoluje současná vláda už překračuje všechny meze

Tak řekněte Tvrdíkovi, ať vám zvýší cenu za příspěvek a nebudete tady muset tak skuhrat...

0 0
možnosti

Astan Durilič

14. 1. 2008 16:27
Nechápu

Vůbec nechápu, o čem to ten "klikátor" mluví. Ptám se redakce, zda jsou blogy určeny k tomu, aby se každý zamindrákovanec vyzvracel, nebo k výměně názorů? Původně jsem chtěl napsat názorr k názoru pana Hulinského, ale nějak jsem se k tomu skrz fekálie a la "klikátor" nedostal. Astan

0 0
možnosti

klikátor

14. 1. 2008 16:05
klik sem, klik tam, nám už je to ...

A nezapomeňte si, soudruhu Hulínský, zase dvacettisíckrát kliknout na svůj článek. Pamatujete si, jak vám zaměstanci vaší bezpečnostní agenturu, černé duše ČSSD, vyklikali místo na kandidátní listině? Vy to ještě doklikáte daleko, teda, pokud budete mít kliku :-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik