Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

NN

22. 11. 2007 15:16
Konfucius

Nechápu, proč si autor vybral zrovna citát o dobru, že by nám chtěl také tím něco říci jako třeba jeho jediný nadřízený: "Předložte mně důkazy o rychlé jízdě" ... Všichni víme však, že při průměrné rychlosti řekněme 75 km/h by cestu 17.11.07 na svatbu zvládl za 3 hod. Vrátím se však k blogu, pan poslanec z ČSSD také chce čtenáře mást a bezduše se vyjadřuje :-©o znalostech současného mládí a mládí svého ....

Proto se loučím citátem stejného filosofa, který na pisatele a jeho soukmenovce či soudruhy plati

"Ještě jsem  se nesetkal s člověkem, který by dokázal vidět své chyby a sám před sebou se z nich obvinit."

 

0 0
možnosti

Antibolševik

22. 11. 2007 15:31
Re: Konfucius

Máš pravdu, ten pisálek Hulinský přece nemůže toho moc napsat natož tak vymyslet. Vždyť je chudák tak zaměstnaný podle svejch webek http://www.hulinsky.cz. Tam však o sobě však nepíše podle zásad socanů vše, jen se podívejte na ptáčka v kolika firmách je statutárem a společníkem. To se pak může demagogicky psáti!!! ;-€

0 0
možnosti

hawediäre

22. 11. 2007 13:51
prominte, ale...

"U svých dětí jsem přišel na to, že podstatu některých paradoxů, které jsme my brali jako nutné zlo a samozřejmost možná nikdy nepochopí."

Prominte, ale jako clovek bliz veku Vasich deti nez veku Vasemu (cinkani klici jsme s kamarady v jeslickach vazne moc neprozivali), musim dodat, ze mozna Petra i Filipa trosku podcenujete.

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

17. 11. 2007 17:40
A těch 60% bývalých komunistů v ČSSD to bere jak?

Pan poslanec by mohl s osvětou u mladých počkat a začít ve vlastní straně. Většině jeho spolustraníků by spojení s komunisty nevadilo ani náhodou - zřejmě už taky zapoměli, že byly "obchody na lístečky" a vyhazovy ze školy kvůli křivému slovu na režim. Nebo že by to bývalým soudruhům (nyní přátelům) nevadilo, protože oni za komunismu byli v KSČ a měli se dobře?

0 0
možnosti

Karel Klos

17. 11. 2007 23:52
Re: A těch 60% bývalých komunistů v ČSSD to bere jak?

Nemám rád, když někdo takto paušalizuje. Z podstaty blogu vyplývá, že v něm pisatel vyjadřuje vlastní názor (tj. nehlásá oficiální stranické linie a usnesení). Takže, podle mého má ten Hulinský právo si psát, co chce, i to že mu příliš nevoní komunisté (a proč by také měli, když socanům ubírají hlasy). A může to psát, i kdyby byl jediný v ČSSD, kdo si to myslí, a na hloupá paušalizování "Kamenných_Pilotů" nebrat ohled.;-):-)

0 0
možnosti
D

duhastrecht

17. 11. 2007 14:28
Mladí lidé třeba,

nemusí detailně vědět, co byla spartakiáda, nebo esenbé, to totiž  vůbec není podstatné a důležité,  stejně jako pro dnešní dobu není podstatné  a důležité vědět, co to je hip-hop a mikyška.

Podstatné je aby dobře věděli, co to byl gulag, killing fields, holodomor, cenzura, propaganda, třídní boj, třídní původ, prověrky, znárodňování, deportace,  kolektivisace, čínská kulturní revoluce, socialistická revoluce, revoluční tribunály, státní bezpečnost, rudá armáda, revoluční gardy, co zařazují pod "buržoasií", jejich boj proti rodině, protináboženský boj, kdo tyhle všechny hrůzy a veletoky lidské krve způsobil a ve jménu čeho. Měli by dobře znát komunismus, aby  třeba neblábolili, že je to "krásná, ale neuskutečnitelná myšlenka" , neboť  vše výše uvedené má komunismus přímo v popisu práce. A měli by naučit znát komunismus i své děti a naučit je, aby o komunismu poučily i své děti, aby se tyhle věci již nikdy neopakovaly, v žádné zemi světa.

Důležité je znát ho, pak komunismus nemá šanci.

0 0
možnosti

Pa

22. 11. 2007 12:10
Re: Mladí lidé třeba,

Komunismus ma bohužel velkou šanci. Je postaven mj. na závisti a rovnostářství. Viz názory mladých na to, že mají právo si kopírovat CD. Protože vydávací společnosti/autoři mají na nich obrovské zisky. Pod každým článkem, pojednávajících o autorských právech, je minimálně 90% příspěvků o tom, že kopírování je v pořádku.

0 0
možnosti

kombajn.bloguje.cz

17. 11. 2007 13:52
CSSD o komunismu... usmevne

Stinovy ministr CSSD mluvi o hrozbach komunismu. Zrovna ve vasi strane vladne  zeleznou rukou nekdo, kdo chce byt diktator, ktereho nesmi kritizovat nikdo.

Pokud to nevidite, ok.. Chapu, ale i komunismus je v zasade dobra myslenka, bohuzel utopisticka a do praxe nelze zavest, protoze vzdy se alespon ta jedna diktatorska sv|ne  najde...

0 0
možnosti

Loda Martin

16. 11. 2007 19:18
Ježíšmarjá!

Milá/milý Chyrene, odpusťte mi, ale vezměte si k ruce slovník cizích slov, či jakoukoliv učebnici filozofie, či filozofický slovník, nebo obyčejnou encykklopedii (starou či novu jedno jest) a, moc prosím, přečtě si, co je to "pozitivismus". S tím, co píšete, to nemá zhola nic společného. Pozitivní myšlení a "pozitivnismus" jsou si podobné jako dálmácie a decimálka, či jako spinet a bidet. Zní to podobně. Děkuji. LM;-)

0 0
možnosti

CHYREN

16. 11. 2007 15:19
Carnegie z ČSSD? :o)))

éru pozitivismu jsem zažil.Myslím,že nejdéle vydržela Jehovistům,ale působí už nějak křečovitě..:-PRv

0 0
možnosti

Loda Martin

16. 11. 2007 14:27
pozitivní myšlení

Tenhle blog se mi moc líbí, protože je v něm cítit "pozitinví myšlení", kdo z politků a dokonce i blogařů ho dnes má. Díky! ML:-)R^

0 0
možnosti

Vinifred

16. 11. 2007 14:25
Hurá, zase Gorkij

Gorkij byla zajímavá figura! Nejdřív skvělý spisovatel, pak prosovětský mazal a, když poznal, co je to za dobytek, tak emigroval, aby se pak zase nechal nalákat zpátky a dožít jako prorežimní loutka (byť se snažil pomáhat kolegům spisovatelům, co mohl, ale moc toho nemohl. I když ke konci byl už jen sovětskou propagandistickou ikonou, přece jen pár dobrým spisovatelům zachánil krk. A říká se, že nakonec stejně spáchal sebevraždu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik