Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

pohranicnice_Jasanka

28. 4. 2008 16:18
.

<FONT COLOR="Navy">Děsné...</FONT>

0 0
možnosti

petr1234

29. 2. 2008 13:08
klasika

klasický článek socbolševika, všechno zkritizovat, všechno je špatně atd. Proč mrakodrapy hyzdí prahu a blob ne????? není to náhodou věc vkusu. Mrakodrapdy jsou na pankráci desítky let a nevadili nikomu dokud to nezačali socbolševici využívat ve prospěch své kampaně. A jestli tam jeden přibude je už jedno, ale blob ač proti němu nic nemám se do staré zástavby opravdu moc nehodí 

0 0
možnosti

dvd

29. 2. 2008 12:21
Proč knihovna?

V klidu a pokoji se dostaví Technická knihovna v Dejvicích a tedy se v Klementinu uvolní značné prostory --- Ať se zachová Národní knihovna v centru. Tam kde je.  A prvotisky a rukopisy a pár set tisíc těch nejvíce žádaných by tam také zůstalo. Nevidím žádný důvod, aby knihy nežádané a ukládané jen proto, že jsou povinným výtiskem, ležely právě tam. --Ježek by měl být více tlačen k digitalizaci. --- A HLAVNĚ by se Ježkovi nemělo jít na ruku v jeho snahách o zašmelení Klementina. Je zajímavé, jak v podobných případech  Pravda a Láska řve jak Viktorka u splavu, leč tady nic - ticho? Že by na tom měla podíl? --- Kaplický: zbytnělé ego, které navrhlo více plavek než staveb, aranžér obchodů na jednu sezonu atp. Už tu tribunu mu vyklepávali v loděnici a byla násobně dražší než v projektu a obchodní dům tvarovali z rabicu a stříkali na to beton a ta hliníková kolečka jsou ručně navrtana na hmoždinkách. Ekologická stavba? naivkové.

0 0
možnosti

Marie

29. 2. 2008 12:55
Re: Proč knihovna?

R^R^R^

0 0
možnosti

Bohata

29. 2. 2008 12:06
ach jo

no ja si myslim ze je to pekne napsane. volim ods a a klaus me nejvice stve svym postojem ke knihovne... toto neni otazka stranickeho vyznani to je otazka vkusu a na letne skutecne neuskodi knihovna... stalin byl vyssi a nepomerne odpornejsi a vsichni drzeli hubu a krok... take tam vydrzel dele nez sochy stalina ve vsech satelitech sovetskeho svazu

0 0
možnosti

Vladimir

29. 2. 2008 11:41
dluhy !!!

Navrhuji vam at premyslite o tom, jak tento stat splati dluh zanechany vladou vasi strany a ne o tom, jak za penize ktere diky vasi strane stejne nema postavi reklamu na designerskou, ne architektonickou dilnu jednoho postmodernisty, takto autora zahradniho domku v Cechach, pruceli obchodaku a tribuny stadionu v Anglii.

P.S. Vite, kolik nul ma bilion ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2379x
Stínový ministr pro místní rozvoj ČSSD. V roce 1996 zvolen poslancem Parlamentu ČR, v letech 2002 až 2006 byl náměstkem primátora hl. m. Prahy a od roku 2006 je předsedou finančního výboru ZHMP. Je víceprezidentem Českého svazu taekwondo WTF, členem Českého olympijského výboru a čestným předsedou Českého paralympijského výboru.
Více o autorovi na www.hulinsky.cz

Seznam rubrik