Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jaroslav Klenot

20. 11. 2011 23:32
rodinný zubař

Máme rodinného zubaře již z doby socialistické hrůzy. Vždy jsme perfektně ošetřeni, je nám vysvětleno co máme a nemáme dělat, mé děti naučil správnému čištění zubů (drobně upravil nácvik z domova).

Koupil jsem dětem, kdysi v NDR, sadu na čištění zubů. Zde byla popsána správná a proveditelná technika, po každém jídle, pro děti vlastní příbor a stolní nádobí a spoustu jiných vychytávek. Moje děti jsou nad 30 let a ani jedna oprava, s výjimkou starší dcery, kdy se paní doktorka při školní prohlídce chtěla domoci bodů. (Tak nám to sdělil při další pravidelné prohlídce rodinný zubař.) Děkuji Bohu, že nám jej dal.

0 0
možnosti
R

Radimec74

13. 11. 2011 20:24
Pane Hulík

doufám,že sem dorazí i další pendleři a podělí se o zkušenosti,které s vámi udělali.U mě máte jednoznačněRv a ostatním mohu jen doporučit,aby se vaší ordinaci vyhýbali obloukem.Dovoluji si ještě připomenout,že mi neustále dlužíte peníze.Pořádek dělá přátele a naopak.

0 0
možnosti
SN

kuča

22. 9. 2011 22:44
Jste dobrý.....

:-)......a moc Vám fandím! Nazýváte věci pravými jmény, na což se už v této zemi pozapomělo. Plně s Vámi souhlasím a divím se studovaným doktorům, že prohlašují takové voloviny, že nečištění zubů, zaviňuje jejích onemocnění a pomíjí genové vybavení každého jedince. Měli by vrátit diplom v čele s Chrzem!

Mám kamaráda, který si zuby nikdy moc nečistil a má jich většinu do dnes a to bez zásluhy zubaře. Já jsem celkem o zuby dbal, pamatuji si, že už v 6 letech, (konec II, světové), jsem byl u zubaře.....jenže několikaleté, ježdění na motocyklu létě i v zimě v mrazech (tenkrát nebyly kryté přilby jako dnes) následovaly váčky, ohrožení života,(moc nescházelo a na -

táhl jsem bačkory), rentgen , vytrhání všech postižených zubů (Zbyly jen 4 na korunky, dnes už je také nemám), a kompletní protéza! Dnes mohu posílat zuby k opravě v krabičce!

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 475x
Autor se narodil dva roky po válce (té druhé) v Kolíně v rodině podnikatele, který se neskrýval se svým antikomunismem a odporem k idiotskému socialismu.Na rozdíl od většiny svých vrstevníků byl přes rádio Svobodná Evropa, které jeho otec každý den poslouchal, od útlého mládí pravdivě informován o událostech ve světě.Svého mimořádně jazykově nadaného otce si moc neužil, protože ten byl od jeho 8 let 10 let komunisty žalářován. Zcela logicky po okupaci v roce 68 autor emigroval do Německa kde vystudoval obor zubního lékařství a prožil většinu života. V Mnichově se setkává na přípravě ke studiu s Karlem Krylem, kterého několikrát navštěvuje při vysílání v rádiu a vzpomíná při tom na svého otce.Autor se charakterizuje obdivem k lidem, kteří dokázali jít vizionářsky proti proudu. Například takovým, jako je dnešní německá kancléřka Angela Merkelová.

Můj email je dr.hulik@gmail.com

Seznam rubrik