Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mrzí mne, že jsem házen do jednoho pytle za koblihu či očekávání Mesiáše, volil jsem ANO, z důvodů, že stávající strany mě už podvedly několikrát....jsem pravicový člověk, pracuji, platím daně a snad i používám mozek....nedělám si iluze že s ANO bude líp, já chci jediné, aby nebylo hůř...když se podíváte na vývoj pravice, který skončil až úkolováním rozvědky, tak to je pro mě člověka, pro kterého je svoboda nade vše...prostě za hranou, kterou nemůžu tolerovat...jinak VK pro mě skončil amnestií, tak krátkou paměť nemám, můžu si ho vážit za inteligenci a jeho postoje, ale tímto jako člověk u mě skončil...

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, to ale není osobní. Dal jste to někomu, kdo Vám přišel ze všech možných nejlepší. Marketingová masáž byla velká, logicky většinu protestních hlasů dostalo ANO. Můj článek nemíří proti voličům Babiše, ale zmiňuje ho jako jeden z důvodů, proč volební blok Hlavu vzhůru neuspěl. Samozřejmě k nim patří i další.. Jsou v článku taky.. Připouštím, že nadpis je vyhraněný jedním směrem..

0 1
možnosti

V jednom máte určitě pravdu, totiž o obrazu paní Bobošíkové. I v mém okolí je mnoho lidí, co na ni plivou, ani já nebyl příznivcem. To se změnilo při osobním setkání po jedné charitativní akci, kde jsme hráli, ona byly VIP host. Je to opravdová dáma, empatická a velmi charismatická, to vám nemusím vysvětlovat. Ovšem moc médií je velká, tyhle nuly jí nemůžou zkousnout, že se v televizní krizi postavila na stranu demokracie před zvůlí nikým nevolených elit.

1 0
možnosti

Z53d37e93n10a 33K56o57č87í

27. 10. 2013 10:12

Já ji znám, víte o co ji jde především ?

Zkuste si jako inspiraci poslechnout toto:

http://www.youtube.com/watch?v=SDBjZihS89g

0 0
možnosti

Pro mne osobně byla podpora Václava Klause, když vzpomenu na jeho amnestii chránící zloděje a korupčníky, velmi varovná.

2 0
možnosti
Foto

Pravda, amnestie bývalému prezidentovi na popularitě nepomohla.. :(

1 0
možnosti

Klasická paranoia.;-D

3 0
možnosti

Víte, já nejsem žádný příznivec Svobodných nebo Pirátů, ale když tvrdíte, že jste nedostali prostor v médiích, tak co by měli asi tak říkat představitelé těchto dvou stran. A představte si, že Vás na hlavu porazili.

6 0
možnosti

Z16d24e80n31a 79K73o81č63í

27. 10. 2013 7:50

Navíc Piráti jsou mi celkem sympatičtí. ;-)

1 0
možnosti

Takovy kecy.... nikdo neuveril politicke podnikatelce a turistce. Dale slepenci odpadliku a zkrachovalych politiku. To je jednoduche a ne treba psat takovy dlouhy a nudny clanek. Bloku Hlava vzhuru tento debakl preji a jsem rad, ze daleko lepsiho vysledku dosahly napr. Zeleni ci Pirati....

5 0
možnosti

Bože to jsou zase kecy. Lidé se nechali opít. Jenže Klausem. A takovou hloupost už nikdy neudělají. Ten samolibej arogantní stařík patří už jen do toho svého mauzolea, který mu z vděčnosti vybudovali kamarádi, kterým v minulosti z titulu svých funkcí velmi významně pomohl. O dámě se vším všudy se raději ani vyjadřovat nebudu. Ta za to nestojí.

4 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím s Vámi..

0 0
možnosti

Zkuste si přečíst volební program a zamyslet se.  Je v něm něco, co by voliče dokázalo zaujmout, natož přesvědčit v volbě ?  Já v něm vidím jen obecné sliby ("nezasazené do reálného rámce"),  jako u jiných malých i větších stran.  Tedy - ne že by ten Babišův byl o hodně lepší, ale řada lidí aspoň viděla jeho zkušenosti z řízení firmy, nechtěla volit levici, ani strany, co vládly doteď.

2 0
možnosti
Foto

Víte, kolik lidí čte volební programy? Dnes přece volby vyhrává marketing a slogany na billboardech a ne texty volebních programů... Ostatně Babišův jste okomentoval sám :) Znám několik lidí, kteří přišli do styku s podnikáním pana Babiše. Ti jej nevolili... Ale chápu, že najel parádně, jeho kampaň byla ukázková, to klobouk dolů. Což ale nevyvrací mé myšlenky v článku.. :)

0 0
možnosti

Fňuk, fňuk, chyba za všechno můžou jiní, jen ne já, že? Jste trapný.

4 1
možnosti

nějak mi vypadlo - "není to má chyba"

1 1
možnosti

:-) S Vaším, celkem dobrým rozborem se dá souhlasit, ale mohl jste si ušetřit to poslední kopnutí do Babiše. Bobošíkové už v tomto státě nevěří nikdo, ta jde podobně jako Karolina Píková jen za korýtkem. A neváhá předvést i svoje pětky! Pěkná podívaná, bohužel, to pro lidi, kteří už nehýří testosteronem, nestačí !!  Rv

3 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x