Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Na druhou stranu čím se tam bude chtít udržet déle tím hůře pro ODS i TOPku když je brání. Konečně snad lidi budou volit jinou pravicovou stranu než li jsou tito prohnilé strany.

1 0
možnosti
TH

A nebo si dojdou vyžádat do sněmovny vydání pana Nečase....a pak to bude rychlé :) 

Nagyová odkopnutá muže velmi reálně mluvit a svého "drahého" velmi lehce potopit, těžko uvěřím, že by na něj nic neměla :)

1 0
možnosti
TB

a proč musela žádat,stačí když padne vláda,byl přece schválen zákon , že neplatí doživotní imunita. Tu mají nyní pokud tam jsou a když nebudou............

0 0
možnosti
TB

je ovšem i další možnost, tím,že naše policie,konečně, pracuje jak má a to je velmi dobře,může situaci Nečas právě proto ustát, i když to bude mít velmi vachrlatý. Odstranit kmotry z vlád si dala ODS do plánu, takže ji to vlastně vychází. To,že se koloběh situace pohybuje blízko kolem Nečase, není sice dobrý, ale zase ukazuje kam mohou směřovat další akce u nepohodlných lidí. Děláš nám potíže tak šup s tebou dolů, že tím padne i vláda na se nekouká. Nečas už tím, že uvolnil ruce státní policii potažmo přes Pospíšila, uvolnil lavinu dalších věcí.

 Což, blahé paměti, měla ČSSD taky když byla u moci

1 0
možnosti
Foto

Pokud vláda padne předčasně, tak podle bodu 1.

0 0
možnosti
TB

vláda sice může padnout dle bodu 1., ale příjde zásah presidentaa místo předčasných voleb budeme mít vládu úřednickou do řádných voleb. Zeman to někde prohlašoval, že na vyhazování financí u předčasných voleb stát nemá

1 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x