Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NH

zamyslel se někdo z "palečků" vůbec nad tím, že ta žaloba je naprosto, ale naprosto nesmyslná a že to ta dáma moc dobře ví?!?

Jí nejde o to, zda dělá něco smysluplného, ona míří přesně na smýšlení, nezkušenost a hloupost některých voličů. Laciná gesta, která stojí pouze známku na dopis, ale s obrovským účinkem a dopadem na příští volby. Volič jí bude prostě vděčný. Fuj tajbl!

0 5
možnosti
Foto

Dobrý den, nezlobte se, ale nemohu s Vámi souhlasit. Žaloba se připravovala několik týdnů a rozhodně se nejedná o nějaké laciné gesto. Naopak - zatímco mnozí pouze slibují, dělají silácká gesta v médiích, paní Janáčková hledala možnosti, jak problém nelegální migrace řešit. Zkusit to právní cestou je velmi složité, ale jak jste jistě zaregistroval, dosavadní způsoby moc účinné nejsou. Podle Vás lidé, kteří něco dělají, tak činí pouze s ohledem na budoucí volby. To bychom nikdo nemohli dělat vůbec nic, aby nás za to náhodou nějaký chytrák nenapadl... Ale jinak děkuji za koment.. Rv

1 0
možnosti
Foto

Problémy jsou způsobeny principy na kterých je Evropská unie založená.  To je na socialismu a na omezování svobody jednotlivce.

Tohle je třeba žalovat, protože oni jsou schopni všem vsugerovat, že vše vyřeší ještě více socialismu (přerozdělování = vyšší daně) a ještě více omezení svobody jednotlivce aby  policejní a vojenské složky mohly snadněji konat. 

Pro mně je ta žaloba blábolem  státistky, která navíc patří do privilegované kasty profesionálních politiků.

0 1
možnosti
Foto

Podle mě to je slušně napsané. Do této doby nikdo nic podobného neudělal, pouze se mluví. Možná to dosud nikoho nenapadlo, nebo se bojí? Kolik milionů nelegálních imigrantů musí do Evropy přijít, aby to vrchnost EU pochopila? Mi ten text rozhodně nevadí, protože schopnost Evropy absorbovat utečence není neomezená a je potřeba zasáhnout.

14 0
možnosti
NH

ta dáma míří vysoko. Že by chtěla kandidovat na příští prezidentku?

0 5
možnosti
Foto

Myslím, že to určitě ne ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x