Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K91a82r83e83l 60R71a92d98a

4. 9. 2013 10:00

Hlavu vzhůru jsem držel i za bolševíka. Sice mě občas nakopnul, ale vem to čert. Ale Vás určitě volit nebudu.

2 0
možnosti
PK

Jestli Bobina vrátí slušnost do sněmovny, tak jak se jí pokoušela vrátit do ČT kde vlítla jak tajfun a první co bylo že rozdávala výpovědi, tak to potěš pán bůh. Bývalá zapálená svazačka předávající Husákovi kytici, kandidátka KSČM na prezidenta a nyní konzerva, no hodně zdaru.;-D

5 0
možnosti
Foto

minula ve své kariéře jen Sládkovce a květinové eko děti....škoda...mohla to mít komplet;-D

1 0
možnosti
Foto

s rudou Bobinou za koryty;-DRv vypadá to celé jako vtip

7 0
možnosti
DD

Je to hodně expresívní, ale - ano!:-)

2 0
možnosti
OK

Pokud nejste chladný oportunista, pak jste zřejmě hodně nezralá osobnost, když do něčeho podobného jdete. 

Mimochodem, paní Bobošíková se tak snažila získat obchodní značku Václav Klaus (která by přinesla procenta, posty a peníze), ale snad proto, že to dělala tak okatě a usilovně, jí to nevyšlo.

1 0
možnosti
DD

Obávám, že tomuhle slepenci se to nikdy nepovede. Navíc když tam máte spoustu těch, kteří tu neslušnost do té Sněmovny natahali a udržovali.

Ale konkrétně - budete prosazovat novelu zákona, který nedovolí souběh funkcí poslance a další - vláda, správní a dozorčí rady státních a polostátních fiem, komunální politika a další honorované? Poslanec má být nezávislý a např. jako ministr vlastně kontroluje sám sebe, hlasuje sám pro sebe - to je slušnost?

Budete prosazovat, aby poslanec nebyl ve více jak v jednom výboru (podvýboru - což je zhůvěřilost snad opravdu jenom na čerpání dalších peněz) a navíc bez nároku na další odměnu? Tyhle funce a funkcičky navíc jsou totiž jenom takový vedlejší produkt korupce posvěcené státem (zákonem) a přímo nahrávají, dopouštějí ovlivnitelnost poslance.

Tohle je neslušnost, neslušnost neskutečně velká a, žel, dle parlamentních zvykklostí. 

Poslanec má pracovat, je za to odměňován, takže tuto práci má vykonávat v plném nasazení.

Týká se to všech, bez rozdílu stranické příslušnosti, aby zde nebyly zase jmenovaní jenom sympatičtí nebo nesympatičtí někomu.

2 0
možnosti
LN

..prosím..prosím...jak chcete vracet něco někam...kde nikdy nic takového nebylo....???,....a JAK...????

2 0
možnosti
RK

Nedávno jste psal o "Pražské" firmě, která chce postavit v Beskydech spalovnu. Doopravdy právě vy chcete do sněmovny vracet slušnost? ;-D

2 0
možnosti
MB

A ak bude kandidovať aj Vokšay, tak to už bude slušnosť jak vyšitá.

1 0
možnosti

4. 9. 2013 5:51

Nechcete si radeji najit nejakou praci?

2 0
možnosti
VK

Odmitate levicovou politiku a pritom jste vstoupil do strany, kterou vede byvala kandidatka na presidenta za KSCM a politicka, ktera nema problem stat o podporu komunistu. To jste opravdu charakter.

9 0
možnosti
Foto

Prosím Vás, to snad nemyslíte vážně. Pravicová strana kterou vede bývalá kandidátka na prezidenta za KSČM. To se domníváte, že národ český je tak hloupý, že si nepamatuje, co měl včera k večeři? Jestli tohle uskupení zhrzených politických odpadlíků ODS dostane ve volbách víc jak jedno procento voličských hlasů, tak se budu hodně divit. Strana Hlavu vzhůru je naprosto úchylný projekt včele s jeho podporovatelem "pravicovým" Václavem Klausem. Myslím, že snad nejlépe dokumentuje zvrácenost české politické scény. Jestli myslíte vážně to, co ve svém agitačním blogu píšete, pak vás upřímně lituji.

12 0
možnosti
OK

Jsou lidé, kteří hledají "díru na trhu" nejen v normálním byznysu (tam je to v pořádku), ale i v politice, resp. v politickém byznysu. Věřím, že kdyby tu byly vesměs protievropské strany, paní Jana se bude jak o život bít za sjednocenou Evropu.

0 0
možnosti