Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Nesmysl? Máte dodány konkrétní příklady. Nevypadá to, že by si je někdo vymyslel.

A budu se těšit na Vás cestopis ze Sýrie, Iráku, nebo Libye a přeji šťastnou cestu.

0 0
možnosti
Foto

První dva body jsou nesmysl.

0 1
možnosti
TH

Nesmysl? Máte dodány konkrétní příklady. Nevypadá to, že by si je někdo vymyslel.

A budu se těšit na Vás cestopis ze Sýrie, Iráku, nebo Libye a přeji šťastnou cestu.

Omlouvám se všem za původní špatné umístění tohoto komentáře jako nového vlákna.

0 0
možnosti
TV

Karma. Prehledne shrnuto to hlavni...k "revolucim" Karlovy kliky , ac s tim vsichni souhlasit jiste nebudou, tak minimalne ja tady ty snahy vninam. Ja naopak Zemana nevolil, ale ted by muj hlas s nejvetsi pravdepodobnosti mel (kdyz si predstavim, co za galerku nam tam zase podsunou), jakkoliv nesouhlasim s nespoctem jeho kroku. Jen tak dal!

2 2
možnosti
BM

O bodu jedna se již vyjádřil kolega Kopřiva. Co se týče bodu dvě, co je komu do toho kam jezdím. Nadávat mi můžou i když pojedu třeba do USA....Další omyl je, že by příznivci pana Schwarzenberka dělali revoluci. Jednak je to již passé, jednak né všichni kritici Zemana byli voliči pana knížete. I mnoho voličů Zemana toho lituje...

S ostatními body souhlas...

1 0
možnosti
VK

U bodu jedna jsem skončil. Zkusil jsem si představit i opak. Byl bych označen za sluníčko, kavarenskeho pováleče, vítače, zaprodance, zrádce národa...

Takže tolik k tomuto blogu....

6 1
možnosti
TH

Na rozdíl od Vámi vyjmenovaných označení, které znamenají pouze (dle mého) vadu na Vašem charakteru, je rasismus v podstatě trestně postižitelný. Takže je to odsouzení výrazně horší s dopady na označovanou osobu až fatálními.

0 0
možnosti
JR

J84a11r46a 80R53a66n72k

19. 11. 2016 23:04

Tak i kdyby neprobehla "sametova" v CSSR, probehla uz mesice predtim v sousednich zemich a to by bylo, aby to nase lidi nenastvalo, sli by po Vanocich;-)

2 8
možnosti
Foto

No a abych nebyl nespravedlivý, Podíval jsem se na vaší historii. Napsal jste mnoho z toho, o čem píšete že psát nelze. A jak to tak vypadá, jste zde stále, živ a zdráv. Počítač vám nezabavili a pokud vás někdo označí v diskusi za to či ono, je to právě ta svoboda slova, kterou vy cítíte, že nemáte. A to Rusko? Já jezdím do Ruska několikrát do roka. Moje manželka je Ruska. Jezdíme za její rodinou, i když ona moc nechce, protože nenávidí Putina a to co z její země udělal. Musím jí vždy přemlouvat, protože já tam jezdím rád. Mám Rusko rád. Nesnáším Putina ale za něj Rusové nemohou. Nikdo mi nevyčítá že tam jezdím.

A ten zdroj který jste uvedl s tou šibenicí... To nemá se svobodou slova nic společného. A nemá to nic společného s kritikou vlády ani ničeho. Šibenice a vyhrožování do civilizované společnosti nepatří. Česká republika není Rusko ani Čína. Zatím.

19 5
možnosti
TH

Já byl v Rusku jednou a mám to na talíři dost často (a je mi to jedno, jen na to upozorňuji). Mimochodem, kdokoliv, kdo by přišel po Jelcinovi by nemohl Rusko nijak poškodit. A to ani ďábel Putin, kterého si mimochodem ti Rusové, kteří za nic nemohou, zvolili.

Souhlasil bych, kdyby došlo v souvislosti se šibenicí k násilnostem, nebo věšení kohokoliv. Jako symbol je to sice nekulturní, ale zcela neškodný artefakt. A zakazovat někomu chovat se nekulturně, pokud neomezuje svobodu druhých? Zkuste to a doufám, že tvrdě narazíte.

2 2
možnosti
Foto

Jste asi příliš skeptik. Někdy je lepší býti toliko mírným pesimistou. Když to dopadne blbě, tak ste s tím počítal, když ne, můžete být i mírně překvapen8-o Doba i časy se mění. Stále. Lidé však zůstávají stále stejní:-)

2 0
možnosti
Foto

Takový skromný dotaz. Už vás někdo navštívil a vyhrožoval vám ztrátou zaměstnání, například, za tento blog? Zatím to ani nevypadá, že by tento blog byl zrušen a vám omezena možnost publikovat.

15 5
možnosti
TH

1) můj zaměstnavatel má se mnou extrémní trpělivost. Ani se mu nedivím, beze mne by umřel hlady.

2) můj blog zatím zrušen nebyl. Jiným ano. Ano okrajování svobody jde po troškách, o to víc bychom si toho měli všímat.

3) kvůli takovým ovcím jako jste vy, to u nás vypadá stále hůř. Trochu mi to připomíná ten vtip s chlapem, kterej padá z 40 patra mrakodrapu a říká si "zatím je to ještě dobrý"

5 9
možnosti
PP

Některá svá tvrzení byste v debatě neustál. Některá jsou i legrační. Ale dá se to přečíst.

7 3
možnosti