Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

a z čeho soudíte že tu uprchlíci nebudou když vystoupíme z EU, všechny okolní státy nám je budou s potěšením a škodolibě vracet

pokud se týká bilaterálních dohod potřebujete mít vždy dva kteří mají zájem ji uzavřít, proč by měl být o nás takový zájem? jaké výhody můžeme nabídnout?

1 3
možnosti
HV

A z čeho Vy soudíte, že nám je budou vracet "škodolibě" a "s potěšením" ? Z článku jsem nijak nevyčetl, že by vystoupením s EU u nás vymizel problém s uprchlíky, ale nikdo by nám nediktoval, kolik jich musíme přijmout.

4 0
možnosti
JB

J65a78n 94B42u30r94i39a88n

23. 9. 2015 8:22

Takže navrhujete odchod z EU a vrácení se k samostatným suverénním státům.

Jak dlouho pak bude trvat, než nám v Evropě vypukne nějaká celoevropská válka? Člověk je pořád stejný a v Evropě se prostě bojovalo pořád. Ať je EU jaká chce, tak díky ní je v Evropě klid.

0 5
možnosti
Foto

Ta vypukne stejně. Němci nejsou žádní dobrodinci, i když si teď na ně, zřejmě z pocitu viny za 2. sv. válku hrají. Oni se pořád domnívají, že jsou nejsilnější ekonomika v EU, a že to ustojí, ale díky postoji k uprchlické krizi jí už nejsou. Ty výdaje na uprchlíky je značně oslabí a pocítí to všichni. Už teď zrušili plánované snížení daní. To si těžko nechají líbit.

4 0
možnosti
SB

Teď se ukáže, zda to Sobotka ustojí. Přeci jenom zdaleka není pod takovým tlakem jako Beneš v letech 1938 a 1948 nebo jako Dubček v roce 1968. Jemu hrozí pouze to, že zákulisními tlaky bude zbavem funkce a nahrazen poslušnými kolaboranty Schwarzenbergova, Halíkova nebo Peheho typu.

Když to neustojí, je to všechno ztracené. Když to ustojí, asi padne a též to bude vše ztracené, ale odpovědnost před historií ponese už jiný člověk a Sobotka nebude za zrádce.

Je jeho povinností to ustát. I kdyby to nemělo žádný vliv na další vývoj událostí, tak je to jeho individuální povinnost.

7 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2408x
Svoboda je základ. Bez svobody není člověk člověkem.

Daným výrokem snad dostatečně deklaruji, že nejsem "ten Tomáš Hudeček", tedy přivandrovalec z Olomouce, který se všemi dostupnými prostředky snažil zničit Prahu (ne, že by byl sám).

Seznam rubrik