Oprava: ČR nebude platit za nepřijmutého migranta výpalné, ale ČR bude peníze dostávat!

Uniklé informace ze zasedání Evropské Komise se pravděpodobně nezakládají na pravdě. Respektive došlo k nesprávnému překladu. Česká Republika nebude za odmítnutého migranta platit do rozpočtu EU, ale naopak.

Novináři zase jednou udělali botu. Například ZDE píšou zjevný nesmysl. Že prý se budeme moci vykoupit za neplnění přerozdělovacích kvót. Nesmysl!

Například podle TOHOTO článku budou migranti pro Evropu přínosem. Proto jsou informace uniklé z Evropské Komise zřejmě špatnou interpretací vznešených myšlenkových pochodů jejích členů. Protože každý nový migrant je pro jeho cílový stát ekonomickým přínosem (teda pokud zrovna na ulici neumlátí železnou tyčí nějakou rasistickou ženštinu), přichází tento stát odmítnutím migranta o zcela jasný ekonomický přínos. Tento přínos naopak získá stát, který migranta přijme. Proto za takovou čest a výhodu bude přijímající stát odvádět ostatním nepřijímajícím sobcům poplatek, který jim bude kompenzovat nemožnost přijmout migranta na svoje území a radovat se z jeho přínosu. To má samozřejmě svoji logiku a ministři V4 (tedy bývalých komunistických zemí, jak s radostí píší novináři všech zemí)  se na zasedání zbytečně čertili, To pouze kdosi špatně přeložil rozkaz soudruhů (zejména z bývalého nacistického Německa) z Evropské Komise. Ééééé, co to melu přátelskou radu pro naše dobro.

Autor: Tomáš Hudeček | čtvrtek 5.5.2016 8:00 | karma článku: 39,02 | přečteno: 2265x
  • Další články autora

Tomáš Hudeček

Zbytečný listopad 1989

19.11.2016 v 21:53 | Karma: 41,41

Tomáš Hudeček

Zavřete Nohavicu!

21.8.2016 v 18:06 | Karma: 44,51