Německo asi vyhlásí Česku válku. Kvůlu reprezentaci ČR se Angela už dlouho nemůže posadit!

Připadají vám rozhodnutí německé kancléřky nelogické nebo dokonce nesmyslné? Vše lze logicky vysvětlit. Paní kancléřka Merkelová se totiž již poměrně dlouhou dobu nemůže posadit ani spát na zádech!

Jak nedávno zjistil náš utajený zpravodaj, za fakt, že Angela se chová jako smyslů zbavená, může reprezentace českých voličů. Ta má za následek nervozitu celé německé vlády a dokonce padají návrhy na řešení situace silou. Když totiž nepomohla ani série chirurgických zákroků (které řešili následek, nikoliv příčinu) začala se německá reprezentace zabývat příčinami. Sotva totiž odstraní jeden problém, okamžitě se objeví nový. A co že je příčinou nemohoucnosti paní kancléřky posadit se a v klidu si odpočinout? Z oblasti rekta  jí totiž čouhají nohy státního tajemníka pro evropské záležitosti Tomáše Prouzy  a špičky bot našeho premiéra Bohuslava Sobotky. Viz. například: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Uniky-ze-Sobotkova-e-mailu-Takto-pry-klicovy-politicky-poradce-mluvi-o-volicich-CSSD-a-uprchlicich-A-Simon-Panek-mel-psat-priteli-premiera-415835 , zejména cituji:"Dne 9. 2. 2015 pro změnu píše státní tajemník pro evropské záležitosti Tomáš Prouza na soukromý e-mail Sobotkovi. "Začátkem března budu v Berlíně, tak proberu s poradcem kancléřky pro EU, jestli je něco, co by chtěla slyšet (bude mít projev už před obědem, než se potkáte)," píše mu v souvislosti s řečí v Berlíně.". Jenom z této jedné citace je vidět, že uvolněné místo v pozadí kancléřky nadšeně zaujme další reprezentant české vlády.

Pokud chceme něco udělat pro mír mezi národy, vytáhněme Bohuša Angele ze zadku a pošleme jej do důchodu, kde bude škodit o několik řádů méně!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Hudeček | neděle 17.1.2016 22:18 | karma článku: 36,37 | přečteno: 966x
  • Další články autora

Tomáš Hudeček

Zbytečný listopad 1989

19.11.2016 v 21:53 | Karma: 41,41

Tomáš Hudeček

Zavřete Nohavicu!

21.8.2016 v 18:06 | Karma: 44,51