Islám je náboženství duševně vyšinutých, je to potvrzeno

Média konečně potvrdila, že islám je náboženství duševně vyšinutých jedinců. Doklady o tom jsou ke shlédnutí zde, další zdroje je možné si dohledat (Reuters).

Terorista v Sydney byl prý duševně nemocný (přepadená kavárna), terorista v Dijonu byl duševně vyšinutý (přejíždění lidí automobilem), terorista v Tours je duševně nevyrovnaný (přeúadení policejní stanice). Jen terorista z Nantes (rovněž srážení lidí automobilem) je zatím OK, ale brzy se dozvíme, jak se jednalo o naprostou vyjímku z mírumilovného islámu a tento jedinec byl rovněž psychicky narušený. Rovněž palestinští teroristé, kteří vypouštějí rakety na izraelské civilisty jsou duševně nevyrovnaní. A bojovníci islámského státu jsou duševně také trochu mimo. Talibanci jsou trochu ujetí na nezletilé pakistánské jedince (z jejich činů ve škole je mi fakt na blití). Boko Haram jsou asi také trochu ujetí a u všech členů byla diagnostikována duševní porucha. Co z toho tedy plyne? Všichni jedinci zabíjející jinověrce nebo bezvěrce se slovy "Alláhu akbar" jsou duševně nemocní. Protože zabíjejí ve jménu víry (a Korán je k tomu přímo nabádá, viz třeba zde), logicky z toho plyne, že islám je náboženství přímo určené pro duševně vyšinuté jedince. Ač nechci aplikovat kolektivní vinu, v rámci opatrnosti zcela jistě neudělám chybu, když budu předpokládat, že co muslim, to duševně vyšinutý jedinec.

Z tohoto poněkud extrémního předpokladu plyne závěr, že pokud nechci být obklopen duševně vyšinutými jedinci, nesmím dovolit, aby se usídlili v mém okolí.  Ano, bude se to týkat i (zatím) duševně zdravých jedinců, ale jak se říká: "Když se kácí les, létají třísky". Navíc nevím dne ani hodiny, kdy u nich zvítězí latentní duševní porucha a rupne jim v kouli. Pokud za tuto opatrnost je daň, že zůstanu kulturně neobohacen, rád se s tím smířím. A nebo zajedu na poučnou, multikulturně obohacující dovolenou do některé z muslimských zemí a budu se chovat podle jejich pravidel. Protože pokud ne, muslimové nemávnou rukou a s přezíravým úsměvem si neřeknou:"Zase jeden duševně narušený nemuslim, nechme ho vyblbnout".

Evropo, prosím chytni se za nos přiznej si, že islám je zcela nekompatibilní s naší kulturou. Možná už není ani za pět dvanáct, možná už je po dvanácté. Ale pořád ještě s tím můžeme něco dělat. Než další duševně narušení jedinci opět začnou zabíjet naše blízké.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Hudeček | pondělí 22.12.2014 23:21 | karma článku: 40,36 | přečteno: 2518x
  • Další články autora

Tomáš Hudeček

Zbytečný listopad 1989

19.11.2016 v 21:53 | Karma: 41,41

Tomáš Hudeček

Zavřete Nohavicu!

21.8.2016 v 18:06 | Karma: 44,51