Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdaleka ne tak negativní, jako Vy. Ale asi je to celé nedorozumění. Já myslím, že těch 490,- Kč měsíčně se zavazujete plnit celé dva roky. Nyní to je 691, ale plnění může klesnout nikoli však pod  oněch 490. Co je na tom tak nepochopitelného?

A když nebudete souhlasit, tak Vám prostě zůstane Váš vysoký paušál. Já myslím, že každý prodejce má právo stanovit, za jakou cenu své zboží prodává. Nejsme na perském trhu, aby bylo povoleno či dokonce přikázáno smlouvat.

Mě ty nové ceny docela nadchly. Úspora 500,- měsíčně je 6.000 ročně a to jsem měl již zvýhodněný tarif XXL od O2. Ale nebyla v něm data a SMS, takže dohromady opravdu šetřím něco přes 500,- Kč

Ale Češi jsou hrozně nevděčný národ. Já to zažil jako student, když jsem párkrát vyjel jako vedoucí zájezdu s Čechy do ciziny. NIKDY VÍC. Zlatí cizinci, co přijížděli do Prahy. Opravdu zlatí.

0 3
možnosti
Foto

Pochopitelne to je, ale mělo by to v te smlouve byt obsaženo, což neni. Kdyz by v budoucnu doslo ke sporu, bude se soud zabývat tím, co smlouva obsahuje, nikoli tím, co jsem si dospekuloval, jak to činite Vy.

3 0
možnosti
JM

To máte těžké, když něco odklikáte a ani nevíte co.

A pak se všichni diví důchdcům, že koupí na prodejní akci něco, co ani nechtěli...

2 1
možnosti
Foto

Ten článek je právě o tom, že velmi Dobre vím jakou smlouvu jsem uzavřel. Postup operátora pak nepovažuji za korektní. Článek je také o tom, že bychom se měli zabývat tím co vr smlouvě je, nikoli tím co si myslíme ze v ni je. A to právě rozdíl mezi mnou a duchodcem...

3 1
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 703x
...

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky