Diskuse

Lov na myš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

gh_12

3. 10. 2008 15:47
A co na to volič?

Neměla by se ta "myš" taky třeba, NEJLÉPE PŘED VOLBAMI, zeptat kde je ten sýr z té fotky, ZA KOLIK bude a jestli vůbec bude nejen na fotce? A taky kolik dalších myší se bude mlsně olizovat nad fotkou? A jestli ten "sýroslibovatel" (a ostatní "čehokolivslibovatelé) vůbec ví co je to sýr, kde se získává, za jakou cenu, jak se bude rozdělovat, dopravovat, jakou bude vyžadovat péči, jestli je vůbec "jedlý" a TRVANLIVÝ? A teprve PODLE TOHO VOLIT! A hlavně musí sama nejdříve vědět jestli je ten "sýr" OPRAVDU TÍM NEJLEPŠÍM pro "myši". Možná by jim třeba více svědčilo "obilí a zelenina". Potom nebudou voliči považováni za blbce a politici se budou muset podle toho chovat, ale to je asi jen "science-fiction".

0 0
možnosti
MM

palmic

3. 10. 2008 13:36
Dam Vam radu

Jedina pomoc je se na to vsechno vy.... . Ze sve zkusenosti vim, ze moralni dusledek takoveho alibismu neni vubec zadny a prakticke dusledky je vyhnuti se vzteku a zachavani klidu.

0 0
možnosti
AH

nyny.

3. 10. 2008 13:12
ač normálně kliďas

musím se přiznat, že volební období, obzvláště předvolební čas mne permanentně dostávají do hysterie. Na schránku jde sice nalepit oznámení o nevhazování specifických druhů pošty, ale zkrátka člověk se tomu nevyhne jak vystrčí nos z bytu či domu. Vrcholem mé blahé paměti bylo, když mi zazvonil telefon a tam volal nahranej či jakejto Klaus a volebně obtěžoval.Naprosto jsem tehdy pochopila lidi, kteří vemou doma flintu a jdou do ulice střílet R^

0 0
možnosti
PK

PavelKoran

3. 10. 2008 13:04
blebleble

Tak tohle je hodně slabounké, pitomoučké a prvoplánové.

0 0
možnosti