Diskuse

Jsme telata?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Ve svém představování se hlásíte k věcem veřejným. Pokud to znamená VV, pak Váš příspěvek chápu jako opožděný silvestrovský vtip.

0 0
možnosti
Foto

:-) tak to jste mě pobavil. To představení bylo psáno v době, kdy VV ještě neexistovaly... Neuvědomil jsem si, že vznikem této strany to někdo může brát tak, že se k této straně hlásím. To opravdu ne. Měl bych to asi přeformulovat:-/

0 0
možnosti
FK

"Jsme telata?" Proč ne, ale uvědomuju si, že mnozí z nás už poněkud odrostlejší.

0 0
možnosti
OU
Foto

napsal jsem to v reakci níže

2 0
možnosti
LS

Je škoda že se nesešikujeme . Přitom si myslím, že je fakticky už 5 minut po dvanácté.

Chtěl bych zažít ten pocit vidět Grosse, Béhma, Langera,Němce, Kalouska, Drábka, Šnejdera, Topolánka a ostatní darebný politiky před soudem.

4 1
možnosti
JH

J13a25n 16H30l26e45d15í85k

5. 1. 2013 12:02

z toho vašeho hnusného negativizmu se mi udělalo špatně od žaludku,, kupte si konopný provaz, když vás to tady nebaví,, nebo utečte do země zaslíbené,, určitě vás už vyhlížejí !!

1 7
možnosti
LS

Prst do krku a uleví se vám...po opici normální.

5 1
možnosti
Foto

Přitom stačí jen chodit ve velkém množství na náměstí všech měst a vydržet pár týdnů, či měsíců.

4 1
možnosti

V pásmu příjmové chudoby je 10 procent obyvatelstva, cca 1 milion lidí, především nezaměstnaní, ženy, děti, starci. Ostatní se mají dobře. Jak je chcete dostat na náměstí?

2 0
možnosti

Ano, jsme telata = ovce. Jakkoli se mi to nelíbí, stejně jako Vám. Co by se podle Vás mělo stát? V článku odpověď nenabízíte.

1 0
možnosti
Foto

Uznávám - v článku je to jen nesměle naznačeno. Volbami zřejmě nezmůžeme nic. Do ulic jít můžem - ale pravděpodobně se promrzlí vrátíme zpět domů. Je nutné vzít korumpovaným a korumpujícím to, oč mají největší zájem: přístup k veřejným prostředkům. vybártrovat co jen lze, soused podpoří souseda, podnikatel podnikatele. Jeden kamarád dokonce navrhl, aby podnikatelé pozdržovali odvody DPH - dokud se účinně nezabrání korupci. Chtít po vládě aby podporovala zemědělství? Budou jen přemýšlet, jak se na tom přiživit. Občan ho musí podporovat sám. Podporovat ty, co poctivě tvoří hodnoty. Je to naivní myšlenka? Jen do chvíle než se rozšíří...

1 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 703x
...

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky