Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J15a62n 96H11a89n41á44k

14. 8. 2014 22:52

Kariéra v psaní zřejmě bude Grat ;-)

Článek super, od první věty jsem článek četl stylem racka chechtavého a obě zmíněné otázky po dlouhém a intenzivním studiu zařadím do výbavy pro svou partnerku :)) R^

0 0
možnosti
Foto

Ano. Rozhodně. Ať je to cokoliv:-)

Díky! A stačí zařadit: "Nemáš náhodou málo kabelek, drahocenný poklade, světlo mých dní?" To dejte každou neděli ráno u snídaně spolu s kreditkou pod desertním talířkem a budete doma za boha;-)

2 0
možnosti
DK

Tak já jsem se kvůli vám registrovala na idnes... Abych vám mohla napsat, že u každého vašeho článku pláču smíchy. Asi si to naordinuju každé ráno. Jsem fakt moc ráda, "že jste to teda začala psát, ha ha".;-D

3 0
možnosti
Foto

Jé! A tomu říkám milý komentář! A ten mě potěšil! A já za něj děkuji! A už se začínám uklidňovat! Ale furt mám radost! A tak zase brzo nashle!

0 0
možnosti
FF

Vzhledem k mé soustředěnosti na váš článeček, by mě zajímalo, jak jste v závěru došla k ekvivalentu mužské soustředěnosti....nikde to ve vaší práci totiž není patrné (a nemyslete si, že mě opijete rohlíkem)

1 0
možnosti
Foto

Františku můj milovaný, ze všech Flísenských nejmilovanější, nezapomněl jste na něco? Co moje dva semestry?? Jestli je něco v mužském mozku, já o tom musím vědět!;-)

1 0
možnosti
TM

Co naplat, je to tak.....ja mela 1. kolizi asi 3 dny po obdrzeni ridicaku, kdy jsem misto jednicky dala zpatecku a na plny plyn (rozjezdy pro hvezdy:-)) jsem napalila do zdi...bylo to pritelovo auto, byli jsme spolu tenkrat par tydnu, takze me nezabil a s tuhym usmevem me presvedcoval, ze nejdulezitejsi je to, ze se mi nic nestalo ;-D.....Jinak nejradsi ridim sama, neb ma draha polovicka sice moje rizeni nekomentuje, ale jeho vyznamne povytazene oboci mluvi za vse :-)

2 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že svého muže, chceme-li ho vidět doma, musíme odlepovat od volantu, je poměrně silný zážitek ho někam vézt. Je zvyklý vidět předek auta z pohledu zpoza volantu a na místě spolujezdce má neustále pocit, že jsme příliš blízko krajnice. A dělá to všem, nejen mně, aby bylo jasno, že nebrázdím rigoly:-)

1 0
možnosti
Foto

Zuzko posílám katmu, ale neodpustím si štiplavou poznámku....neni několik staletí málo?:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Jaromíre, já psala desetiletí! Já Vám dám staletí!!;-D

1 0
možnosti
MJ

Jak typické - jste kopyto a schováváte se za všechny ženy.

0 3
možnosti
Foto

I48v33o 47C18i30l58i97c51h

14. 8. 2014 7:20

Když se rozdával smysl pro humor, tak jste se před ním schovával kde?

4 0
možnosti
MK

R^ ....tak Vás přece jen ukecali....

1 0
možnosti
Foto

No jo, jak se naskytne příležitost veřejně se zesměšňovat, nemůžu si pomoct a jdu do toho:-)

3 0
možnosti
AJ

A já od příštího týdne budu muset parkovat na rušné ulici v řadě. Tak trénuji.

Zatím to vychází v průměru na třicet chybných jeden dobrý pokus, no mám na to týden, cvičení probíhá v pauzách mezi balením - předem lituji chudáky, co zatím důvěřivě parkují před domem, kde budu bydlet:-).

1 0
možnosti
Foto

Tak doufám, že třicet chybných neznamená třicet omlácených aut;-) 

Už jsem to někde psala, pomohl mi kamarád s návodem: Najeďte si vedle auta před sebou zhruba necelý metr od sebe, točte k chodníku (chce to cvik, abyste se k němu nedostala téměř napříč), na úrovni "prdelky" auta točte na druhou stranu. A je to! Žádná věda. Základem úspěchu je klid, napoprvé se to nezadaří občas ani zkušeným parkujícím. Dovolím si parafrázovat oblíbenou větu: "Tanči, jako by se nikdo nedíval" na: "Parkuj, jako kdyby se nikdo nedíval".:-)

A hodně sil při stěhování, to je taky veliká zábava!

2 0
možnosti
JH

Mnoho řidiček, s kterými bych měl tu čest jet v autě, neznám. Z těch mála, které znám, není ani jedna špatná, spíš bych řekl, že jsou velmi dobré a z nich jsou dvě přímo vynikající. Couvání se dělí na couvání s otočenou hlavou, kde nevidíte co máte po stranách, couvání přes zrcátka, kde zas úplně nevidíte co máte přesně za sebou. Každý ze způsobů vyžaduje překlopit prostorovou představivost opačně. Tudíž kombinace obou způsobů je náročnější. Vyšší level je totéž s přívěsným vozíkem (paradoxně kamión s návěsem je jednodušší)  a ještě vyšší s traktorem s vlekem, to ale nemusí umět každý.

1 0
možnosti
Foto

Je pravda, že objev, že zpětná zrcátka neslouží jen k vymačkávání beďarů kolemjdoucích, zásadně ovlivnil nejeden život. Já podle nich například couvám nejvíc nejraději. 

Parkování s přívěsným vozíkem jsem ještě nezkoušela. A díky za radu, v případě nouze radši sáhnu po kamiónu s návěsem;-)

2 1
možnosti
Foto

Jsi skvělá autorka čtivých textů, a to je víc! R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik