Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma a zdravím dámský klub. Si tu pěkně pokecáte, co? :-)

.

Jinak - přiupravená nebo na míru vyprávěná pohádka u mě začala požadavkem "Karkulku, ale bez vlka" a skončila (zatím) babičkou, co sice bydlela za lesem, ale u moře, měla jachtu a byla pirát. Vnoučata moc spokojený, ale jejich maminka "v pomykově" mi hlásila "chcou po mě Karkulku s babičkou na lodi, pojď si jim to vykládat sám".

2 0
možnosti
Foto

Ještě že ty diskuze jsou:-)

Karkulku moje dcera nejradši oranžovou (ta se chtěla dostat k popelářům), modrou (ta chtěla jet tramvají za dědou, ale spadla trolej - tchán je zodpovědný za elektriku pro tramvaje), nebo duhovou, která měla svou zebru, ale ta se jí utopila v bahně:-) A říká jí zásadně Karkule:-)

0 0
možnosti
Foto

Vážená Prostořekyně, dovolte mi pogratulovat Vám ke světovému rekordu v hodu procentem výkonem 145%. Tím jste překonala letitý rekord sovětských stachanovců, kterým se v 50. letech podařilo mezi 200 horníky napočítat 135% hrdinů socialistické práce. Obávám se ale že Váš nový rekord tak dlouho nevydrží. Jestli to takhle půjde dál, brzy bude mezi čtenáři tohoto serveru 150% Vašich příznivců.

A teď mě prosím omluvte, jdu si fixkou načmárat jmenovku, abyste mě mezi těmi 150% vůbec poznala.

2 0
možnosti
Foto

Kolego Prostořeku, děkuji za gratulace a slibuji, že v další pětiletce hod procentem posunu na další stupeň v oblasti sportu a věřím, že společnou pílí jej dostaneme na olympiádu!

0 0
možnosti
RE

,,Nejlepší děti se vychovávají samy." Prý norské přísloví:-))

0 0
možnosti
Foto

Norové do toho vidí, to je znát!R^

1 0
možnosti
Foto

Cestování s malými dětmi je stresující pro ně i pro mne (ostatní cestující to s dětmi určitě zvládnou), tak jsem je dnes posadila do busu a poslala samotné do Prahy.;-D

5 0
možnosti
Foto

Vidíš a já to otočila. Poslala jsem je do Liberce;-D

3 0
možnosti
Foto

Poučena od minule jsem dnes u čtení tvého blogu raději nejedla...A dobře jsem udělala, vyjímka z nežádoucích zvířátek - kokršpaněl - mne dostal....Ovšem, zbytek stál taky zato...;-D

2 0
možnosti
Foto

Bezva, minimalizujeme ztráty;-D

0 0
možnosti
MV

Tak poprvé jsem se dnes zasmál. Po náročném pracovním dnu takový príma blog pohladí po duši a člověk jde do hajan hned z lepší náladouR^;-)

2 0
možnosti
DT

božské!!! R^

Chtěla jsem původně vypíchnout jeden odstavec, který se mi obzvláště líbil, ale zjišťuju, že se mi líbí úplně nejvíc úplně všechny R^:-)

7 0
možnosti
Foto

J69a31n85a 87M20a82j73o64v24á

11. 4. 2014 18:14

Taky si u Zuzky vždycky řeknu, že okomentuji TOHLE...a TOHLE...nebo radši TOTO...a hlavně TAMTO...a pak se v tom zasukuju a prostě kliknu na karmu :-)

4 0
možnosti
MK

R^ = K

Dobrý, špica je máma se jmenovkou a dovětkem; to musím ve své jurtě uplatnit.

1 0
možnosti
Foto

Tak pozor, aby se neurazila;-D

0 0
možnosti
PM

Pravda pravdoucí,od prvního do posledního písmene.Hlavně s těmi zvířátky a imunitou a televizí a slovní zásobou.Děti se odmala potkávají se psy,kočkami,slepicemi a poslední dva roky i s kozami (máme tři +kozla.....naučil jsem se nežárlit na svou ženu,když mužské známé zve k našim do Staříče s tím,že jim ukáže své kozy...) a nemoci nás tak nějak obcházejí (no ony se mě bojí i kvůli mé profesi,ale to už je jiná...).A pět let bez televize(pokazila se a nějak se nám nechce pořizovat novou...ach,my jsme tak krutí...) zvýšilo "spotřebu" čtiva,což,mimo jiné,rozšířilo dětem slovní zásobu a cit pro český pravopis(starší dítě nikdy nemělo problémy s gramatikou při diktátech....mladého to teprv čeká,ale nemám žádné obavy...).;-)

5 0
možnosti
Foto

Kozy máte kvůli mléku, nebo vyrábíte si sýry?;-)

Se zvířaty a imunitou je to pravda pravdoucí. Naše děti, žijící od malička se psem v domácnosti, marodí možná jednou do roka.

Telku ještě máme, ale třeba Déčko se České televizi povedlo, je tam dost naučných pořadů pro děti:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik