Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Amálie to nemá lehké. také trávím čas s cizími dětmi. kolegyně mi zakázala dát na dveře cedulku: Děti bez dozoru budou prodány do cirkusu!

0 0
možnosti
Foto

Kolegyně má evidentně plnější lahvičku dobré pohody..nebo lepčí léčivo;-)

0 0
možnosti
Foto

Takových tam, obávám se, bude víc;-D

0 0
možnosti
Foto

J42a14n42a 39M58a78j80o61v50á

15. 1. 2014 19:34

Jestli ona není Amálie z kantorské rodiny, Matně se mi zdá, že bych mohla osobně znáti matinku ;-DR^R^

0 0
možnosti
Foto

Mi to nějak uteklo do samostatného vlákna, tak znovu: Takových tam, obávám se, bude víc;-D

0 0
možnosti
Foto

Já měl rád sprosté učitelky, pokud měly prsa, která se jim zlostí dmula.

0 0
možnosti
Foto

:))) To jste asi některé učitelky hodně zlobil, co:)

0 0
možnosti
FF

R^;-D ;-DVím, že "Zuzkooo!!!" by stačilo....., ale nedá mi to, abych nepoděkoval, za zprávu o psychickém a fyzickém stavu učitelky.Věřte, nedalo mi to spát. Škoda jen, že nemá v deníku poznamenán výraz či vysvětlení týkající se koníčku rodičů Nikotínie. Vyřiďte, že ji držím palce při vyšetřování poblinkaných bot, a věřím, že ze dvou pachatelů jednoho jistě dopadne.

Tuším, že v nejlepším je dobré přestat, přesto se ale těším, pokud by byly zaručené informace, jak se ke školním problémům staví Felicián s Nikotínií.

2 0
možnosti
Foto

Nahlédla jsem do deníčku Amálky a musím říct, že se ten její den pěkně vybarvil. Prozradí i rodinné tajemství Nikotíiny rodiny. A dozvíme se i, co na to papoušek;)

2 0
možnosti
Foto

Věříte mi vyžilou zhrzenou zatrpklou ženu se sklony k alkoholismu? Skvělé;))

1 0
možnosti
PM

Tááák...Nádech,výdech,nádech,výdech...Teď si dejte chvilku od tohodle tématu pauzičku ať nedopadnete jako Troška se svýma Slunce senama či ti "kameňákoví" tajtrlíci(ty třetí a další díly už vyloženě násilím "vycucávali" z palce).Šoupněte nějakou relaxačku ála "hrající si koťátka";-) a hezký večer,teda.Zdravím z FM

0 0
možnosti
Foto

Tak to mě mrzí, že se Vám to nelíbilo, ale bohužel, příběh ještě není kompletní. Tak teď třeba chvilku nekoukejte, nebo jen tak jedním očkem;-)

1 0
možnosti
Foto

Vyřiď Amálii, že v učitelském slangu je pro tyto potřeby zaveden pojem "Pézetka" (pochopitelně to vím pouze z doslechu)! ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik