Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

R^;-D;-DCítím, jako bych něco prošvihl....rum to nebude, na vojně jsem se po něm zdunil tak, že ho jen vidím a je mi blbě.....už to mám, nepíšu si deník....asi bych měl...leccos bych se o sobě dozvěděl.

Chudák Amálka, cestičku musí mít pěkně zaprášenou, ...u nás v ulici chodí každou sobotu metař a chodníky jsou pak jak vymetené.

2 0
možnosti
Foto

Ještě že jsem na vojně pila vodku:-) No jo, Amálka má těžký život a cestičku už úplně zarostlou křovím;-D To už je na zahradníka;-)

1 0
možnosti
Foto

Jo ta škola, základ života a všech našich fóbií.;-) Těším se na další díl.

0 0
možnosti
Foto

Tak to už by asi bylo na knížku, mám boj s tím omezením na jednu stránku, jsem děsně ukecaná:-) Ale dík za návštěvu, přijďte zas, třeba něco ještě vymyslím;-)

0 0
možnosti
PM

V mladické nerozvážnosti jsem chtěl být také učitelem,neprošel jsem ani 1.přijímacím kolem na ostravském pajdáku(paradoxně z chemie a biologie,ze kterých jsem pak na přijímačkách na farmačku exceloval).......naštěstí....Ale jako lékárník nouzí o lihoviny také netrpím :-P:-)

0 0
možnosti
Foto

Lidé si vybírají zaměstnání příliš mladí a nezkušení. Navrhuju změnu pořadí - základní škola, všeobecná střední, ať to doklepeme do dospělosti, pak důchod, ať se porozhlédneme a až pochopíme světa běh, uvážlivě věnujeme kapku svých zkušeností oboru, který jsme si vybrali;)

1 0
možnosti
EK

E52v12a 86K10u27n26t51o61v58á

16. 1. 2014 15:02

Tak trošku mi to připomíná moji praxi na dětstké psychiatrri - no jo, ty na to měli ale diagnózu....

1 0
možnosti
Foto

Kdybych zůstala ve školství,možná bys nemusela ani vymýšlet fiktivní Amálii;-D

1 0
možnosti
Foto

To je to s těma dětičkama fakt tak náročné?

0 0
možnosti
Foto

Amálie se nezdá, je to pěkná divoška! ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4403x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik