Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

R^;-DA nejhorší jsou trpaslíci........

1 0
možnosti
Foto

Kde se mi poflakujete, člověče? Už jsem se o vás bála! ;-)

0 0
možnosti
MK

Tak tedy osobo, Vy chcete sabotovat trh se skvělými potr. doplňky?!! No, to ten letící nůž měl asi najít ten správný cíl jako upamatování, že takto se česká vlastenka nechová. Jak máme potom zvyšovat tvorbu HDP, když se v populaci vyskytují taková individua?!

Jinak jako vždy je to k:-), místy až;-D

P.S.

Vyzkoušené mám dvě varianty, použití dle mé nálady: jedna je "nemám peníze nic nechci" a druhá, při více času, odpověď osobní otázkou, jako třeba v čase po poledni: " Už jste byl(a) na obědě?" a rozpracovat téma; a pod.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, hned zítra nakoupím dvě kila doplňků! Nebo dvě kila HDP, podle toho, co bude ve výprodeji;-)

1 0
možnosti
Foto

Mě ze spárů těchto taškářů skoro vždy vysvobodí čeština. Jakmile se zeptám "dobrý den, co si prosím přejete", tak se ani ty nejotrlejší vnucky z indického Bangalore neopováží pokračovat v konverzaci. :-)

0 0
možnosti
Foto

Moji milovaní Indiáni. S těmi na telefonu je život hned veselejší. V práci jsem jim tu a tam musela volat, protože nám měli za úkol pomáhat, když se něco na počítači rozbilo. Po slabé hoďce vysvětlování, že černá obrazovka je černá zhruba v odstínu černého uhlí jsme společnými silami přišli na převratné zjištění: Je to rozbité. Věta "it doesn't work because it is broken" mi pomohla pochopit, proč jsou až v Indii. Být například na Slovensku, stálo by mi to snad za ten výlet, abych toho IT mága poznala osobně.

1 0
možnosti
TV

na tyhle nabízeče všeho možného i nemožného se mi osvědčila věta

"chvilku vydržte, jenom něco dodělám", položit telefon k reproduktoru s mojí oblíbenou hudbou, přestat si ho všímat a v klidu si dodělat co potřebuji. Rekord mají asi 3 minuty ;-)

Od doby co tohle dělám se snížila frekvence obtěžování z několika týdně na cca jeden ročně, asi si udělali někde poznámku.

2 0
možnosti
Foto

:-) Mně je jich až líto. Mít takhle blbou práci, to chce nervy. Sama jsem to brigádně asi tři dny dělala. Měli jsme za úkol obvolat domácnosti, splašit kuřáky a zeptat se je na asi dvě stě otázek. Jedna z nich byla: Myslíte si, že cigarety Start bez filtru reprezentují americké hodnoty na škále od jedné do deseti, kde jedna je ano a deset je ne? No demence, co vám budu povídat...

0 0
možnosti
MV

nemam deti, ani Manola a do vlasu, ktere taky nemam, si nemuzu, bohuzel, vplétat sifonovou (nebo jakou) masli - aspon vim, o co prichazim! diky, Zuzko

1 0
možnosti
Foto

Sifonovou mašli si můžete za pomoci leukoplasti umístit nad ouško také. Myslím, že byste s ní byl velmi apetytlich!

0 0
možnosti
MP

Začátek jak z nějaké "skvělé a úspěšné telenovely !". A potom ten ošklivý přístup ke snaživému prodejci NEZBYTNÝCH výrobků. (vlastně to vypadá, že telefon máme jenom kvůli nim :-(). Ale závidím Manola - mě se zvrtne kotník už jenom při pohledu na ty boty.

R^R^R^;-D

1 0
možnosti
Foto

No jo, je možné, že takhle úplně přesně to nebylo a spíš jsem to někde viděla.;-) Mě vždycky fascinovalo na amerických filmech, jak půvabné jsou v nich hospodyňky. Toho my, teplákové bohyně, asi nikdy nedocílíme.

Manola jsem si vyrobila z modelíny, to můžete taky! Akorát ty podpatky stojí za prd:-)

0 0
možnosti
Foto

Hezky se smějete! Za to vám prozradím malé tajemství: Svět je malý. To jste jistě nevěděl. Dyť vy jste kamarád a kolega mojí tety (Libuška B.)! Minulý pátek jste spolu byli na koncertě, nebo byla na vašem koncertě, nebo jak to bylo. Zkrátka někdo byl na nějakém koncertě, což je myslím dobrá zpráva:-) A moji mámu jste vyšetřoval! Dyť my jsme skoro bratia!;-D

1 0
možnosti
RM

Moc hezky napsáno. Dobře se to čte. Super, děkuji.

2 0
možnosti
Foto

Váš komentář se taky dobře čte:-). Díky moc!

0 0
možnosti
PM

Tak já to mám naopak.Moje děti jsou hodné,vzorné a reprezentativní jenom,když je má na starost někdo jiný.Úplně "nejhodnější" jsou samozřejmě u babičky...

1 0
možnosti
Foto

Tak to já mám naopak úplně přesně stejně;-). Když se holky navíc rozdělí, jsou naprosto bez chybičky. Spolu se však mění v hejno vos, furt bzučí, štípou, nic pořádného neudělají a okolí se jich má tendenci stranit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik