Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdy není pozdě na pochvalu:-)

0 0
možnosti

Nová fotka R^   Se nám teda klubete, to zas jo.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji pěkně, můj tým vizážistů to stálo několik bezesných nocí, fotograf na tom taky makal týden. Jsou šikovní.

1 0
možnosti
Foto

(komentář psaný na gauči)

Tak jsem se chystal Vám napsat děkovný dopis za rozvernou reportáž, ale Vaše nová fotografie mě tak oslnila, že jsem se musel přesunout na gauč, uvést se do polohy převrácené želvy a do očí si nakapat oční kapky. Přivolaný lékař konstatoval, že mám bouli na sítnici o velikosti špendlíkové hlavičky. Současně si ale tento statečný muž na svůj bílý plášť nasadil svářečskou kuklu a to místo na obrazovce, kde se Vaše fotografie většinou objevuje, preventivně přelepil dvojitou vrstvou neprůhledné izolepy. Tak je zde jistá šance, že se příště budu moci opět pokochat Vašimi pověstnými písmenky.R^

4 0
možnosti
Foto

Vy můj nebohý želví invalido! Jsem zdrcena faktem, že Vám můj vzhled způsobil újmu na zdraví. Chcete-li, vrátím zpět svou předchozí fotografii. Byla tam schválně, abyste se soustředil na text, teď je to doufám jasné.

2 0
možnosti
Foto

Óóó, lichotka od spolublogerky má pro mne větší váhu než od muže ;-) K tomu "pochování" Šárky se přidávám, o šarmu všech zúčastněných mužů nemluvě, ovšem největší hvězdou zůstává autorka tohoto blogu :-) ...

5 0
možnosti
Foto

A že nám to lichocení jde, co? To bychom měly dělat častěji. :)

0 0
možnosti
Foto

Sláva, zas žiju, hip hip hurá!;-)

2 0
možnosti
JL

Blog je príma a má klíma. V

(co se bohužel nedá říci o video nahrávce).

Zdravím R^

4 0
možnosti
Foto

Děkuji uctivě. Holt na show nebyl kameraman. A Irena odmítla do toho mikrofonu začít beat boxem. Já tvrdím, že by to dost oživilo.

1 0
možnosti
Foto

Zuzko, jste úžasná. R^R^R^

Ještě se mi nestalo, abych si na nějakém Vašem článku nezakarmovala.

2 0
možnosti
Foto

Ilono, jste miláR^R^R^ Řadíte se do skupiny mých oblíbenců, co si na základě čistě osobních sympatií vysloužili slevovou kartičku na všechny mé blogy.

2 0
možnosti
ŠS

Teda tys mě vychválila. Až se sama sebe začínám bát ;-D I já děkuju za milé setkání, je evidentní, že psaní blogů dělá z lidí samé sympatické a vyrovnané lidi. A nebo měli ti zpruzení životem na Svět knihy zákaz vstupu. A ještě jedna technická, kterou se zřejmě připravím o celý ten zástup vdavekchtivých pánů. Nikdo z nich by se nejmenoval Sud, je mi líto ;-)

7 0
možnosti
Foto

Ano prosím, blogeři jsou chátra převeselá. A ti co nejsou, jsou blbí. Za to příjmení jsem šťastná, zachránila jsi mi právě manželství!

2 0
možnosti
JH

J16a72n 65H95a87n33á74k

19. 5. 2014 21:44

;-D;-D  R^ No, konečně jsem se k Vám dostal, mám toho dneska požehnaně!

Fakt díky za vtipnou a podrobnou reportáž z místa činu, spravila jste mi náladu a já se mohu jít s úsměvem hádat se Svobodnými :))

Fakt super počtení, díky a mimochodem, fakt Vám to slušelo a nová profilovka mňam! V:-)

2 0
možnosti
Foto

Bezva, jen do nich!:-) 

Díky, Vladimír prostě umí fotit, to se mu nedá upřít.

0 0
možnosti
Foto

:-):-):-) Zuzanko moje milá, vrním spokojenosti! :-):-):-) Popsala jsi mých šest hostů tak nádherně, že bych nedodala jediné slovo. Ano, šest. Protože tím, jak jsi je popsala, tím ses vlastně popsala také. R^Děkuju! V

2 0
možnosti
Foto

Já děkuji! Předně nebýt Tebe, neměla jsem o čem psát;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik