Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Školka, školka, to je vzdechů; přece není nic snazšího, než se podívat tam, kde je hodně dětí a kde školky nejsou !!! :-/:-);-D;-D;-D

0 0
možnosti
LN

L61e22n84k71a 13N32o36v18á

24. 6. 2015 15:53

Já bych řekla, že problém je i to, že maminky na mateřské dovolené s mladším dítětem, chtejí umístit staršího potomka do školy. Čímž se, ale nedostane na maminky, kterým už mateřská skončila a chtějí se zapojit zpět do pracovního procesu. A tady nastává další fáze, kdy zaměstanavatelé často nechtějí slyšet o čátečných úvazcích než si dítě na školku zvykne.

0 0
možnosti
Foto

Mně přijde úplně líto, že vůbec vzniká taková řevnivost. Školka není prioritně odkladiště dětí. Měla by pomoci s rozvojem dítěte, naučit ho vnímat jiné autority než rodiče a základní sociální interakci. Celá tahle situace pak vede k tomu, že se vícečetné matky stydí, že dávají čtyřleté děti do školky. To nepovažuju za rozumný přístup společnosti. Děti by neměly vyrůstat jen s rodiči, podle mého názoru.

4 0
možnosti
Foto

Já už jsem normálně z těch místních blogů tak zblblej, že jsem celou dobu čekal, že v pointě se s dceruškami přesuneš do Libye, a tam je - pohodlně usazené v proutěném košíku - svěříš mořským vlnám, aby se o ně v pracovní době starali příslušníci italské pobřežní hlídky... :-)

Ale za blog dnes trojitý odpíchnutý palec R^R^R^

Opravdu dobrá taškařice se spoustou svůdných jazykových neklišé

Tak na oplátku něco z toho Západu:

https://www.youtube.com/watch?v=lyuwBW9lNa8

2 0
možnosti
Foto

Vidíš, to mě nenapadlo. Holky mohly žít u moře. Akorát by je furt někdo chtěl potápět, to by je mohlo za pár dní trochu otravovat. 

A jó, zapomněla jsem na ten okamžik, kdy ředitelka hrála na foukací harmoniku. Ještě žes mi to připomněl!

Tleskám "svůdnému jazykovému neklišé"! Kam se na tebe hrabu.

0 0
možnosti
Foto

Mám nový podnikatelský záměr a jako bonus nabízím předškolní vzdělávání v němčině. ;-) Jo a přihláška půjde stáhnout z webu.

3 0
možnosti
Foto

Je vidět, že jsi pokrokový podnikatel, chválím!

1 0
možnosti
Foto

Sázka je sázka, že kolegyně  ;-€? Už první odstavec tvého blogu, že tvé holčičky své dětství neprospí, neprožvaní..když mají tak cílenou mamíííí. Líbí se mi tvá zaujatost, jen nevím, kde jste s dcerkami cvičili prolézání, ale tvarování písku pomocí všeho o tom nepochybuji, holčičky mají fundovaný základ po mamince, tatínkovi a ...držím ti moc palce, ať mají obě holčičky velmi, velmi, velmi zdravý duševní rozvoj [>-]EU

0 0
možnosti
Foto

Ostatně na sázku máme svědky:-) 

Děvčata se myslím ve světě neztratí. Ty prolezou všechno;-)

0 0
možnosti
PU

P22e74t31r 68U62h12e16r

19. 6. 2015 14:50

Tak to my měli větší štěstí, oba kluky nám vzali i do jeslí! A teď chodí i do školky spolu, jen jsme u jednoho museli přehlásit místo trvalého pobytu, neb naše malá vesnička o 150 obyvatelích si samozřejmě nemůže dovolit vlastní školku.

0 0
možnosti
Foto

Nám se to nakonec taky povedlo (s tou první, u druhé čekáme, co se stane v září), ale celá ta peripetie mi přijde dost potupná. Není to jen tak, dostat dítě do vzdělávacího procesu. A v Liberci je údajně podobná situace i se základními školami. Lidé přehlašují trvalé pobyty poměrně běžně, aby se vyhnuli neoblíbeným školám, prostě drámo!

0 0
možnosti
Foto

Školka je pro každé dítě nesmírně důležitá, neboť formuje jeho společenskou interakci. U mých potomků to bylo tak, že jsme měli na výběr školku pár kroků od domu, leč tamní učitelky byly přirovnávány k holštýnskému skotu. Proto jsme vyhlásili celoměstské referendum a dceru přihlásili do školky, která získala největší podporu napříč věkovým, politickým i pohlavním spektrem. A když se narodil syn, necelý měsíc po jeho narození jsme jej zaregistrovali do téže školky na poslední volné místo pro děti z jeho ročníku. Ale o tom zase až někdy jindy, kdyby to snad někoho zajímalo.

0 0
možnosti
Foto

Je vidět, že je to jednoznačně moje chyba. Měla jsem holt registrovat děti rovnou z porodnice. Mimochodem, do porodnice v Podolí se zase registrují rodičky. Ideálně dva a půl roku před početím.

2 0
možnosti
Foto

Chjo...kde že ty časy jsou...taková spousta hezkých učitelek tam byla...a důvěřivých :)

3 0
možnosti
Foto

Podepsaly se ti vlastní krví?;-)

1 0
možnosti
Foto

Děsíš mě, nás to čeká příští rok, jedna školka hned u baráku, to by bylo víc, než vyhrát Eurojackpot:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak to máš dobrý, obejdeš se bez žebříku, stačí dítě hodit přes plot...;-D

5 0
možnosti
Foto

Ježíši, to mi nedělejte - já si nevzal brýle a četl jsem - zasouložit!;-D

0 0
možnosti

Vladimíre, v brýlích to nebude. Nejste náhodou chlap? Ten to vidí všude!:))))))))

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik