Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

jó, děti, od těch je třeba čekat filozofii a pojmologii o které si akademici mohou nechat pouze zdát. ve školce synek zachmuřeně prohlásil:" já nikdy nevyrostu. velcí moc brzo vstávaj." a rodina stále užívá větu, kterou nevím, který z nich vymyslel: "ty jsi moje milovátko!"

2 0
možnosti
PM

Jak se pohybují nadmuté kozy netuším,neboť ani jedna nadmutá ještě nebyla.Sice teď vypadají trošku jakonadmutě,ale to,co se jim mele v břiše,rozhodně plyny nejsou,neboť se s nimi před několika měsíci intenzívně kamarádil náš kozlík Burák a vypadají,holky,že každou chvíli "prasknou"(doufám,že to stihnou do dovolené(cca 16dnů),držte mi palce,teda jim...).Co se týče kozla,ten nadmutý byl a rozhodně neběhal ani nelétal,jen žalostně mečel.Kurýrovali jsme ho pivem,byl spokojen,koulel očima a nemečel.Tož tolik ke nadmutým kozám;-).

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za odborný příspěvek z pera odborníka na slovo vzatého! Znovu se potvrzuje má teorie, že koza nahnutá toho naběhá víc. Kozám držím palce, mateřství je dřina, tak ať to dobře zvládnou! A to jim nevadí, že jim oběma Burák sliboval věčnou lásku?

0 0
možnosti
FF

Jste mi vhod svými myšlenkami, milé Hubenidlo, je třeba vnášet do našich řad nová moudra. Rada starších přitom ať promine a v klidu zůstává neb i tak máme stále na paměti, že chovají-li se kozy při pastvě nepokojně, pobíhají-li a trkají, déšť chystá se.

Je radostné zjištění, že po Zápisníku cynické matky a O špatných matkách, jste přijala optimistický pohled na svět prodchnutý dětskou moudrostí.

Zdar vašim postřehům.

Přihlášku do druhého semestru PPB, prosím, vyplňte co nejdříve a zašlete na adresu Pedagogicko-psychologická poradna oddíl B, Praha 9,  ul. U krasavce  77/666.

Děkujeme.

5 0
možnosti
Foto

Vy jste taky krasavec? Chudáčku nebohý, co si s tím počnete? Začíná se nám to tu na blogu šířit jako infekce, jeden fešák vedle druhého. Jak s tím máme my, nedokonalé ženy naložit, chceme-li zůstat počestné?

2 0
možnosti
Foto

Nechci vypadat jako škarohlíd, ale létání nadmuté kozy je naopak velmi pravděpodobné. Dovolte mi toto demonstrovat na příkladu. Vezmete si běžný pouťový balonek a nafouknete ho - to jako model nadmuté kozy postačí. Nyní ho odnesete na zahradu a vypustíte. Přestože je balonek těžší než vzduch, nepadne Vám k nohám (jako třeba manžel), ale rozletí se jásavě k oblakům. No a na stejném principu létá i nadmutá koza. Odborně se tomu říka tryskový (reaktivní) motor, lidově též "větry".

V každém případě bych postřehy Vaší následovnice zapisoval do tlustého sešitu. Světová kosmonautika potřebuje nové technologie a já se domnívám, že za příznivých větrů by se na nadmuté koze dalo doletět i na Mars. Jen musí naši inženýři vykoumat, jak na oběžnou dráhu dopravit 2-3 tuny mokrého jetele.

A s příspěvky na výzkum si nedělejte starosti. Prostě tu nahnutou kozu vyveďte do zahrady, u branky postavte stůl s kasičkou a to budete koukat jak se turisti pohrnou. Jak by řekl Jára Cimrman: "šikmá věž v Pise a nahnutá koza v Liberci - mé atrakce nejmilejší"

4 0
možnosti
FF

Vaše matematicko fyzikální postřehy mě udivují v každém vašem odborném článku. Jestli můžete, zajímalo by mě, jak jste dospěl ke spotřebě v podobě 2 - 3 tun jetele. Původně jsem zamýšlel, že naplynovaná koza doletí bez zastávky aniž by nějaký čas rotovala kolem země.

4 0
možnosti
Foto

Fajn, akorát, jestli to teda není tím Mendelsohnem a čočkou...

0 0
možnosti
Foto

Budete muset svou teorii rozvést, mistře artisto. Naše vědecká obec dychtivě očekává každou snahu osvětlit záhady běžných dní.

0 0
možnosti
Foto

Ech..... z té mojí puberťačky už životní moudra nepadají a syn je po mně kliďas a pohodář, takže taky netrousí výroky, které by změnily dějiny světa. A ty své z vlastní skromnosti psát nemohu, ty vyprávím jen při osobním setkání a lehké alkoholové intoxikaci.. ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak doufám, že mi to pak Helča převypráví;-D

2 0
možnosti

Jenom víceméně akademická otázka: Mohou být nadmuté i ty kozy, co jsou na Aljašce?

2 0
možnosti
Foto

;-D Někdo by měl zavolat Haberovi. Já pořád nemám dořešeno, proč je tam vůbec tahal.

3 0
možnosti
Foto

Zuzi, stále jsem jednou na zastávce autobusu (tehdy ještě bezdětná) a čekala tam také jedna maminka s asi čtyřletým klučinou. Držela ho za ruku a malý se stále pokoušel chodit po obrubníku, načež ho maminka neustále upozorňovala, aby to nedělal. A pak se samozřejmě stalo, že klučinovi nevyšel krok a nebýt toho, že ho maminka držela za ruku, upadl by. Maminka, když se jí podařilo najít ztracenou rovnováhu, se ho pak rozčíleně ptala: "Co to bylo? No, co to bylo?" A chlapeček se na ni podíval a s odzbrojujícím úsměvem pronesl: "Krok do života."

3 0
možnosti
Foto

Krásný příběh! Já to říkám pořád, děti do toho často vidí líp než my.

1 0
možnosti
MK

R^ Mám dvě holky, v dětství celkem poklidné; (no poklidné, až po třicítce z nich leze, co se jim tenkrát honilo hlavou) ale za to vnuk(4 a 1/2), když přijde jeho pověstné : "dědo, já mám nápad.." , je vykecaná díra do hlavy a rodinná kronika to nestačí pobrat. Taky mívá dcerunka nápad?

1 0
možnosti
Foto

Já nevím, já už v tom neustálém štěbetání občas ztrácím nit;-D Ona má úplně parádní závěry, ale na vymýšlení blbostí má souseda. Ten je ovšem mistr světa ve vymýšlení nových způsobů sebevražd dvouletých dětí, tak se ho trochu bojím.:-)

1 0
možnosti
Foto

Sakra. Asi něco dělám blbě. Já většinou ležím jak nadmutá koza. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Takže souhlasíte, že nelítá ani neběhá, to jsem potřebovala.

1 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4403x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik