Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Studená slepená rejže a syrová leklá ryba? Tim se muset živit tak se z toho zcvrknu, zežloutnu a začnou mi šmidrat oči. Jediné co je z toho poživatelné je ten zelený křen a růžový zázvor, ale nějak ti šikovní kucí asijští ještě nepřišli na to, že jim tam k tomu křenu a čalamádě chybí uzené vepřové koleno.

3 0
možnosti
Foto

Vy byste si s mužem rozuměl;-D

0 0
možnosti
MV

Čtu to s 12-i denním zpožděním, bo moc práce. Opět jsem se pobavil a vím, že do japonské restaurace nikdy nepůjdu, bo nejsem masochista. Zůstanu u tlačenky s cibulí a když si budu chtít jo užít světa, tak si uvařím vepřové ocásky a zblajznu je s hořticí a křenem ;-D. Jinak blahopřeju k výročí a připíjím samozřejmě slivovicí :-).

1 0
možnosti
Foto

Před pár dny jsem tu zahlédla blog o paní, která sushi, které ji nechutnalo, vzala domů a osmažila na cibulce se zbytky, co doma našla. Tak než to, tak snad lepší jít rovnou po klasice;-)

A díky, že Vám stojí za to přijít i se zpožděním! Připíjím na Vás vínem!

1 0
možnosti
Foto

Pěkný večeře ;-) R^

Jsem sušista a s oblibou beru na sushi přátele, kteří s ním nemají zkušenost a nutím je bezpodmínečně jíst hůlkami. Tato zlomyslná zábava mě velmi baví, ale kupodivu mi to nikdo nemá za zlé a zástupy sušistů se rozšiřují ;-D

1 0
možnosti
Foto

Výborná zábava.:-) Já jsem se na druhou stranu jednou dost pobavila při tom, když se Thajka setkala s brynzovými haluškami. Měla dost podobný výraz jako muž při útoku hůlek na jeho zdraví.

0 0
možnosti
FF

;-DR^Rád bych upozornil na okamžik, který mě dostal do pochyb. Pominuli, že nechat si odnést kabáty v restauraci bez hostů byla skutečně začátečnická chyba, připomínající mčení jehňátek, která je ale u jedince sužovaného hlady pochopitelná, méně pochopitelná však u jedinců v páru, běh v únoru bez kabátu se mi toliko již chybou nezdá neb během se člověk zahřeje, nehledě na fakt, že hubertusy a jiné svršky brání v pohybu. (viz. Zuzka Součková; Běh beze studu.)

Jinak, já, jakožto kulturní barbar přeci jen suši také již dvakráte požil, ale nijak to mé pohárky neobohatilo, ba dokonce jsem se přistihl, jak v té chvíli toužím po míchaných vejcích na slanině.

5 0
možnosti
Foto

Kolego, představte si tu situaci. Běžíme na plný výkon před skupinou krvelačných zombie. Zombie v patách, už cítíme za krkem jejich mrtvolný dech. A najednou... doběhneme na tramvajovou zastávku a tramvaj v nedohlednu. Zombíky požádáme o time out a čekáme patnáct minut na trojku. To by jeden prostyd. I kdyby ten jeden byl Zuzka Součková a měl na běh vybavení, to nemůžete popřít.

2 0
možnosti
Foto

Já mám tedy suši ráda, ale na najedení to není. ;-) Na příští romantickou večeři zkuste Bílý Mlýn - podle mne nejlepší restaurace, co v našem kraji najdeš.

4 0
možnosti
FF

V naší čtvrti máme Červený Mlýn, kde podávají výborný koktejl Veselý naháč.

3 0
možnosti
MK

R^R^R^ Myslím, že jste Zuzanko výročí tímto dílkem oslavila skvostně. Mnoho skvělých slovních celebrit na molu, že ani nejde zvolit tu nejlepší, tak snad tu podle délky smíchu: "Plakal dlouho...."

1 0
možnosti
Foto

Děkuji uctivě, děkuji veřejně. Je vidět, že nejvíce lidi pobaví cizí neštěstí;-D

1 0
možnosti
ZS

R^No a přiznal se, že to pálilo i když wasabi odcházelo druhý den z těla?;-D;-D

Užij si výročí!:-)

3 0
možnosti
Foto

O tom se nezmínil, za což jsem mu vděčná. Úplně jsi mi připomněla mateřské řeči o stolici a podobných tématech. Včera jsem si volala s kamarádkou a z té vylezlo: "My máme osypaného pindíka!" Kristova noho, doposud jsem netušila, že nějakého má a rovnou se dozvím, že sdíleného a osypaného! Některé věci je lepší nevědět.;-D

0 0
možnosti
Foto

J10a40n80a 96M19a90j10o28v70á

13. 11. 2014 20:29

Doposud jsem nejedla suši. Nadále nehodlám jísti suši. Suše konstatuji, že dík.

2 0
možnosti
Foto

Klidně ho zkuste, to zase zkusit se má všechno. Jen doplním, že muž nabyl dojmu, že i žínka na nádobí, když se namočí do wasabi, případně do sójovky, chutná jako wasabi, případně sójovka:-)

3 0
možnosti
Foto

Na vašem jazyce si člověk pošmákne i bez jazyka R^

Mimochodem, je-li pan manžel na knedlíky, můžete se zapsat do dějin gastronomie vynálezem pokrmu zvaného susho-knedlo-zelo. Jen mějte na paměti, že to vepřové se bude muset servírovat nasyrovo! A jako umělecké jméno bych doporučil Sushanne.

ps. taky jste mě přiměla kouknout se jak je můj vlastní blog starý a on slavil první narozky minulý týden, tak to bude asi s vaším blogem chodit do školky :-)  pozvedám tedy wasabi cocktail, do nosních dírek si cpu ohnivzdornou vatu a volám "na zdraví!"

3 0
možnosti
Foto

Ještě že jste tak daleko. Jak bych pak doma vysvětlila, že si pošmakujete na mém jazyce, šmarjápáno.;-D

Sušo-knedlo-zelo vzniklo už několikrát, když jsem vepře nepodlila a poněkud na něj zapomněla. Mimochodem, Sushanne je krásné jméno, to budu používat.

P.S. Upozorňuji Vás, že jestli Váš blog bude můj blog ve školce nutit, aby mu ukázal to, co si madam Součková ukazovala s kámošema, tak si budeme muset vážně promluvit! Samozřejmě nad panákem wasabi;-)

1 0
možnosti
JB

Pobavil jsem se, škoda, že karma jde dát jen jednou.

2 0
možnosti
Foto

To je dobře. Milý komentář stejně zvedne karmu líp, než tlačítko, takže díky!;-)

1 0
možnosti