Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Co myslíte obratem "latentní přístup ke sportu."

Používat cizí termity s sebou nese rizoto, že pokut je neznáte suterénně, skončí to fiakrem.

0 0
možnosti
PK

Tak mě to rozhodilo, až jsem zapomněl otazník v otázce

0 0
možnosti
Foto

Hele, fotbal to je ten sport, jak jeden řekne slovo, a druhý řekne takové, které začíná na jeho poslední písmeno, že jo! ;-)

6 0
možnosti
Foto

A výhoda je, že se u něj nemusí běhat.

1 0
možnosti
Foto

Fotbal, to je krása, vášeň, emoce a doživotní přátelství. Kdo nedělal kolektivní sport to nikdy nepochopí. Je to mnohem emotivnější jako když se pět ženských sejde na kafi. Obzvlášť to pozápasové hodnocení, kdy ještě vládnou emoce a říkají se věci tak jak se mají říkat, narovinu. Protože všichni nějakou tu chybu udělají, nikdo nezůstane ušetřen. Vzduch se vyčistí, vášnivé debaty skončí a kolektiv je zase stmelen a připraven vítězit.

Hrávala jsem házenou a později fotbal a moje sportovní zážitky jsou pořád živé. Teď jsem jen fotbalový fanoušek. Tipuji fantasy ligu, jak českou tak premier league, jsem ve skupině s mladými lidmi a rozhodně nestraším na chvostě, stále se snažím si zachovávat přehled.

Již teď se těším na jaro, až se fotbalisté  rozběhnou po fotbalových trávnících a já nebudu mít volný víkend, protože fotbal, ten se hraje všude.

Takoví jsme my skalní, chodíme tam pro radost ze hry. Patří k tomu i diskuze, všichni jsme chytří, nejraději bychom radili trenérovi, občas i rozhodčího počastujeme nějakou připomínkou, ale vše je v mezích slušnosti.

Toto jsou fanoušci, ne ti kteří flustrovaní a podpořeni alkoholem se jdou vyřádit, rvát se, ničit zařízení a rušit nejen hru ale i nás ostatní.

Je moc špatné, že naše policie čeká venku na dobu, až se boje mezi domácími a hosty rozjedou a teprve zasáhne. Měli by společně s pořadateli bránit vstupu těchto živlů na stadion.

Je to však jako v běžném životě. Strážník v kanceláři nemůže zabránit trestným činům, které se dějí na ulici. Také se nám z ulice nějak vytratili a kriminalita se zvyšuje.

Třeba se i u nás, tak jako i v mnoha zemích v Evropě podaří zbavit tohoto nešvaru, který je černá tečka na nejmasovější a nejoblíbenější hře ve světě, fotbalu.V

0 0
možnosti
PP

P40e39t91r 98P12á20l71k74a

6. 2. 2015 11:34

jsem pohoršen!!! V minulosti jsem z vašich blogů vyrozuměl, že jste krajanka, tak k danému tématu koukejte popisovat peripetie Slovanu Liberec! Budu kvitovat i případy, kdy se zaměříte na Rapid Liberec, Krásnou Studánku, Ruprechtice, VTJ Liberec, případně Sokol Stráž nad Nisou či FK Vratislavice.

Vy si ale k popisu děje lacině vyberete ty dva nejodpornější pražské kluby, styďte se! Patrně chcete povzbudit čtenost, abyste byla srozumitelná i mimo podještědí, ale to je pro nás patrioty nepřijatelné! :-)

4 0
možnosti

...a ještě  zastávka Ještěd;-D

0 0
možnosti
Foto

A nebyl to náhodou pohřební průvod? Ten bývá v černém a pokud je zima i šály mají.

1 0
možnosti
Foto

Je fakt, že se tvářili dost bolestně:-)

1 0
možnosti
IK

No konečně! Už se mi začíanala kazit pleť.

Uzel na šále! Ocucané bonbóny do kapsy jako tvrdá odplata! Jsem uchvácena. Tomu říkám fanouškovská rivalita podle mého vkusu.

Ze sportů mohu vřele doporučit gaučing a leženou.

2 0
možnosti
Foto

Na vojně jsme rozeznávali dvě sportovní disciplíny:

LHK - leženie hore kokotom

LDK - leženie dole kokotom

:-)

4 0
možnosti
Foto

Tino, existuje několik sedavých sportů, doporučil bych automobilové závody, tam se hodíR^

0 0
možnosti
LN

...skvělé...připomnělo mi to text... jedné písně...už nevím od koho..

....jsem rytíř pasovaný....

....mám v hlavě brnění....;-)

0 0
možnosti
Foto

... myslím, že jako hip hoperka budeš míň okopaná ;-)

1 0
možnosti
Foto

Ze všech sportů, které provozuju, je nejrizikovější blogging, tam můžu být okopaná raz dva:-)

3 0
možnosti
MK

R^Zaměření na sport se dá jedině schvalovat; hlavně to aktivní. Cizeluje takové krásné vlastnosti jako je čestnost, tréninkovou píli, plnění slibů....jo, potkal jsem náhodou krále Miroslava a on......

0 0
možnosti
Foto

Ten Miroslav! To je král Nenasyta!;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik