Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak na Poledník mám taky dobré vzpomínky !!! Po cestě nahoru mi ti co mířili dolů říkali: Vydržte, už tam budete. Myslela jsem že zhebnu. Karma.

0 0
možnosti
Foto

Vždycky je podezřelé, když ti, co jdou dolů mají potřebu povzbuzovat ty, co jdou nahoru:-) Dík za karmu!

0 0
možnosti
MT

Choďte na pěší túry. I tam se dají dát slušné výkony...

Mimochodem, nočník Evropy se, pokud je mi tedy známo, nepřezdívá Liberci, ale nepříliš vzdálenému údolí, v němž se nachází obec Josefův Důl.

0 0
možnosti
Foto

Jojo, to já ráda. Ovšem v kombinaci s tříletou dcerou, která jí co dva kroky a desetiměsíční, která nesnáší kočár je malinko problém dostat se dál, než kilometr od domu;-D

0 0
možnosti
Foto

J56a74n93a 96M54a38j39o45v94á

27. 11. 2013 23:04

Báječně napsáno, chodím se k vám culit :-)

0 0
možnosti
Foto

Díky! Choďte, takové tu potřebujeme:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Tak Vás, Zuzanko, také zdravím. je to tak jsme vlastně sousedky navíc s velmi podobným vztahem ke kolu, běžkám i sjezdovkám (také jsem se se překořenila). To kafe budeme muset domluvit! ;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak teď už je to jasná věc:-)

2 0
možnosti
Foto

Vy jste z Liberce? Nechcete rozšířit řadu libereckých blogerek, které se scházejí u kafe a vedou intelektuální rozpravy?;-D

0 0
možnosti
Foto

No..řada- já a Koutková;-D

1 0
možnosti
PP

P89e41t33r 38P10e74t72r40o80v

27. 11. 2013 14:43

Cesta z Prášil na Poledník (přes Liščí díry) má své kouzlo, ale i svá krutá místa. Pokud jste to vyšlápla, pak nezbývá než smeknout. Třeba cyklistickou helmu.

Pěkně jste to sepsala.

0 0
možnosti
Foto

:-) Děkuji, vážím si Vašeho ocenění. Moji kamarádi mi kdykoliv to zmíním řeknou, ať nedržkuju, že to nebylo tak hrozné. Mají velmi krátkou paměť:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik