Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Koukám, že zatím, co já hřebelcoval Yettiho (pozdravuje), měla tu vědecko-filmařská společnost mejdlo alá Karlovy Vary. K proběhlému tématu, bych rád dodal, že i já mám slimáku a to na okurkách, vedu s nimi filozofické úvahy na téma jedy v zahradnictví.

Žádám o prominutí, že jsem se umístil na vrchol, ale po ránu jsem lehce dezorientovaný a jistě bych svůj drobný příspěvek umístil nevhodně.

3 0
možnosti
Foto

No vidíte. Zatímco vy jste se někde válel syettej, my jsme tu podle receptu paní Magdaleny vařili Karla. Jednohubky ze slimáků nám došly, protože paní šéfová se rozhodla z nich vytrénovat obranný motostřelecký prapor, a tak jsme byli nuceni dočasně zrušit zákaz kanibalismu.

Pro militantní členy Spolku na ochranu lidí dodávám, že z Karla jsme udělali pouze vývar a ještě zaživa ho z vlažné polévky vytáhli.

2 0
možnosti
Foto

Ohledně vzájemného oslovování členů vědecké rady bych měl tento návrh.

Ve starém americkém seriálu Get Smart (celkem dobrá parodie na bondovky) se příslušníci agentury CONTROL vzájemně oslovují čísly - hlavní hrdina Maxwell Smart  je 86, jeho přítelkyně (v seriálu nikdy nejmenovaná) je 99 a menší role mají agenti 37, 19 atd. Takto bychom si mohli ušetřit rozpaky a u nás nesmělejších i nadměrné rdění vyplývající z oslovení "paní Zuzanko".

Pokud máte rychlý internet, tak ten seriál je tak starý, že většina epizod se dá najít na YouTube (hledat "Get Smart" a nebo "Maxwell Smart").

1 0
možnosti
FF

Já bych rád nějaké jednoduché, snadno zapamatovatelné a přitom úderné číslo. Rychlý internet nemám ani náhodou, nemohu mít totiž nic, co by předhánělo mé myšlenky...

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem si četl diskusi, průhledným pravítkem a úhloměrem jsem si pečlivě přeměřoval odstupy abych zjistil co je reakce na co, a po půl hodině usilovného snažení jsem zjistil, že nejlépe bude, když si uvolním kravatu a svalím se odevzdaně do škarpy.

A tak si tu ležím, kolem hlavy mi obíhají komiksové hvězdičky, a snažím se nabrat dostatek sil na vtáhnutí jazyka zpět do ústní dutiny.

Matně si vzpomínám, že se máme v 7.00 dostavit na polikliniku za účelem nadzdvihnutí mandlí a taky mám pocit, že jsme někde na Harcovské přehradě měli točit Čelisti 4, ale nejsem si tím zcela jist.

Nu, snad se mi rozjasní až si v příkopu trochu pohovím.

2 0
možnosti
FF

;-D...já potřeboval i kružítko. V sedm byl nástup, tak tu pěkně tvrdu...a Hubenidlo se dostaví zvedat mandle až 9:30 ...to už ze mě budou padat šišky...

2 0
možnosti
Foto

Taky jsi tu zmijovku nemusela kvapně strhávat z hlavy, když jsme stály před vraty:-))

Blog, jako vždyR^

2 0
možnosti
Foto

Jo, zmijovku! Kdybys mi půjčila klobouček, nemusela jsem mít teď zavařenou hlavu. A to ty ne! Ty musíš být za hasičárnou za každou cenu nejhezčí. A to není fér!;-)

Dík!

2 0
možnosti
FF

;-DTed, když jsem to dočetl...všiml jsem si jedné maličkosti...všechna slova byla na souhlásku s háčkem...pouze inkriminované slovo se v tomto směru vychylovalo, čili...do výběru nepatří a tudíž bych dcerce zřejmě navrhl, že patří do jiné kategorie...čímž se samozřejmě nevylučuje. Ono samo o obě vulgární není, to z něj udělali až lidé;-D

0 0
možnosti
Foto

Kolik hodin jste to četl, osobo?8-o;-D

1 0
možnosti
MV

Nebyla by fotka s tou zmijovkou na hlavě;-D Hezký počteníčkoR^

2 0
možnosti
Foto

Nebyla. Jsem v ní příliš krásná, mohlo by Vás to rozrušit;-) Díky!

2 0
možnosti
Foto

Díky! Ty máš fakt parádní nové fotky, závistí před tvou krásou blednu! Nějak takhle:;-€  ;-D

1 0
možnosti
MK

Omlouvám se, že zneužívám této diskuse k omluvě. Ve svém posledním článku jsem si dovolil Vás vzít do..hm..úst, no tedy do huby a nedovolil jsem se. Prosím za odpuštění.

Předem děkuji za jakékoli vyjádření.

1 0
možnosti
Foto

Miroslave, tak jak jste to udělal Vy, si mě můžou brát do úst všichni. Děkuji Vám za milá slova, udělal jste mi velkou radost!

3 0
možnosti
FF

;-D;-D..prý drobnou dlaní...jak se tak dívám, máte dlaň přes celý obličej....(kompliment)

1 0
možnosti
Foto

Teda ta závorka Vás zachránila, Fráňo. Moje drobná dlaň se umí totiž poměrně pevně sevřít v pěst;-);-D

1 0
možnosti
Foto

Já se opozdil, byl jsem na skok u Dany T. Udělala mi radost, a také VY, ZuzanoóR^

1 0
možnosti
Foto

Tak hlavně, že jste se cestou neztratil! Díky!

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik