Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

také jsem se odvezla do lesa. ale cítila jsem se tam tak dobře, že to nebyl žádný trest. i vrátila jsem se pokorně a dál svým dětem kazím život

3 0
možnosti
Foto

Děti trpí pod útlakem špatné matky a lidé se smějí, to je dneska svět;-D Díky!

0 0
možnosti
MK

R^ Tady již zmiňované Ministerstvo pohádek; za mnoho porušení pohádkových zákonů jak v článku, tak i v diskusi se autorce zvané "Zuzi" uděluje nepřísnější trest: v dohledné době je povinna okomentovat další pohádky, aby se ctěné diskusní publikum mohlo za břicho popadat i tím splnili zdravotní procvičení postavy.:-);-D

;-) Opět jste nezklamala, díky za vylouděné úsměvy; léčí.

4 0
možnosti
Foto

Jaká vzácná návšteva, pan ministr osobně!! Vítejte!:-) Výtku si beru k srdci a hluboce se nad sebou (a pohádkami) zamyslím;-)

Přijďte zas, zase spolu něco důležitého vyřešíme;-D

2 0
možnosti
FF

Říkám vám už jak dlouho, abyste si přečetla znovelizovanou pohádku Sedmero krkavčích matek. V době vědeckotechnické revoluce, neocenitelné počtení.

1 0
možnosti

R^R^R^Nebýt toho "nedokonaného" císaře a "výpadků" v kojení, tak jste vlastně úplně dokonalá!!Díky, super čtení!:-)

3 0
možnosti
Foto

Snažila jsem se! Fakt! Ale prostě nesnesu pohled na krev;-D Taky díky!

1 0
možnosti
JR

J58a19r25a 64R28a36n63k

9. 4. 2014 8:22

Jste vynikajici, na Vas blog se vzdy tesimR^

3 0
možnosti
Foto

Tak to je skvělé, na komentáře jako tento se zase těším já;-)

1 0
možnosti
Foto

Teda vy si ale najdete vždycky výživný téma. R^

Ty pohádky se ale s výživou moc nepáraj. Perníková chaloupka je sice "vcelku spravedlivá", ale umíte si představit co udělá perníková dieta s dětskou životosprávou? Nebo s chrupem?

A ostatní pohádky nejsou o moc lepší. Hloupý Honza má buchty k snídani, obědu i večeři. Neotesánek se opět stává "zákazníkem měsíce" firmy McDonalds - po devadesáté v řadě. A Sněhurka si klidně kouše do jablka, které evidentně nesplňuje evropské jedové normy.

A ani zvířata to nevytrhnou. Drak nechápe, že po princeznách se tloustne a v krajních případech pak i opadávají hlavy. Vlk nechápe, že mixovat na lačný žaludek Karkulku s babičkou je recept na bolení bříška a pozdější chirurgický zákrok. A pejsek s kočičkou se mezitím cpou dortem, jehož nutriční hodnota je...no řekněme diskutabilní.

A pak si z toho maj děti něco vybrat...

5 0
možnosti
Foto

No vidíte! Tomu říkám legitimní poznámka! Měli bychom zkontaktovat Ministerstvo pro pohádky, založit skupinu pro zkoumání jejich dopadu na různé faktory dětského života a napsat konečně nějaké kvalitní!! Když nic, aspoň se nakapsujeme;-D

2 0
možnosti
JM

jsem liny rodic, deti jsou diky tomu vice samostatne :-P prirucky na vychovu ditete mi nic nerikaji, ale i tak mam na ockovani svuj nazor a zcela opacny nez vy;-D!!

1 0
možnosti
Foto

I o líném rodičovství je příručka. Nečetla jsem jí, jsem na to příliš lína;-D No jooo, na očkování má teď každý názor. Já akorát vím, že mor je fakt na prd nemoc a kolegyně Helena by nám mohla vyprávět o tom, jak je černý kašel vymýcený;-) Tak jako tupá ovce důvěřuji lékařům, co mi ostatně zbývá;-D

4 0
možnosti
HP

Ad Smoulove. I ma trileta dcera nedavno resila kdo je tatinek Smoulicka. Pry tatka smoula asi ne pry je moc stary;-D

2 0
možnosti
Foto

To jsem řešila i já, coby dítě, koukám, že to téma pálí už několikero generací;-D

2 0
možnosti
Foto

napadl ně a-fórismus...není špatných matek, to šrouby jsou nenamazané.;-) No, asi si dám poslední.;-)

5 0
možnosti
Foto

Doufám, že jste těm šroubům taky zaplatil rundu ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4403x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik