Diskuse

O komplimentech

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

je sice pravda, že zde studovalo mnoho jinochů, jejichž předkové považovali za nejlepší konkurenta sežrat. leč tolik potomků ani následníků mezi blogery míti nemohou. zanechte proto obav a spěte klidně. minimálně do zimy. dělat zabijačku v létě je blbost

1 0
možnosti
Foto

V dnešní době lednic si čuně nemůže být jisto životem ani na jaře, ale dobrá tedy, budu doufat v přežití;-)

0 0
možnosti
FF

;-DA správně děláš, sopeliačinko.....(kompliment)

1 0
možnosti
Foto

Variace na Variace na Renesanční Téma:

Láska je jako jiternice / vonící zelnou oblohou / zavřete chlívky na petlice / pašíkům ránu do palice / a opevněte svoje těla / vy kterým střívka zkameněla

(Václav Hrabě a Vladimír Mišík nechť mi odpustí)

A co tím chtěl básník říci, Mazánku? Prosím, básník tím chtěl říci, že láska prochází žaludkem. Autorce tímto uděluji poukázku na jeden výchovný pohlavek o síle ping-pongového forhendu.

1 0
možnosti
FF

Vaše odvozené fyzikální veličiny jsou vskutku pozoruhodné...

1 0
možnosti
OU
Foto

;-D Tak kus téhle jitrnice se musel nějak vloudit i do mého jídelníčku:-) 

Žirafa tam je, aby bylo jasné, jak je krása subjektivní;-)

0 0
možnosti
Foto

Rád skládám paní Vychrtlákové komplimenty, i když jsou jiného druhu než ty, které skládám paní Okrajkové (nebo též Rožkové, podle toho, jak se to vezme).

4 0
možnosti
Foto

Skládej, skladateli, já nejsem žárlivá! (Ale pro jistotu ji to šeptej tajně, někdy se dost dojímám...až k slzám);-) Navždy Tvá, Vychrtláková! Celáááá, celičkááááá, Vychrtlákováááá...no nic, jdu si dát prášek;-D

3 0
možnosti
Foto

;-D No dyť říkám, tady jde o život!

2 0
možnosti
Foto

Buď i nadále roztomilé selátko, to Ti sluší;-DR^ Já jitrnice nerada, ode mě nebezpečí nehrozí:-)

4 0
možnosti
Foto

To se mi ulevilo, jeden jedlík z krku;-D

4 0
možnosti
JH

J79a88n 89H98a37n50á29k

3. 4. 2014 13:31

R^

Nesmíte přehlížet své kritiky (!), kteří se tu a tam občas nesměle zkusí projevit v zákoutí nějakého vlákna! ;-D Pak nebudete mít pocit, že Vás všichni "vykrmují", abychom Vás posléze sežrali :)) Každopádně já už Vás stejně žeru ;-)

A nebojte, jsme národ plný "protivětruchčijících" a čím víc Vás budeme chválit, tím víc budeme inspirovat "protivětruchčíjící", aby Vás kritizovali.

A lichotka není totéž, jako upřímné zhodnocení, které hovoří ve Váš prospěch! Na to pozor. 

No a nakonec, jsme jenom lidi, nedávno jsem se přistihl, že koukám na úplně šílený hudební hnůj, jen proto, že se tam kroutila fakt hezká blondýna se zabijáckým pohledem :))  Každopádně Vaše blogy se mi líbili už před Vaším "skandálním a šokujícím odhalením", což mohu dokladovat komentáři ve Vašich článcích, tak to berte upřímně, na "hormonální" lichotky jste příliš zadaná ;-)

3 0
možnosti
Foto

Chraň Bůh! Své kritiky nepřehlížím, ale vyhlížím (teď jsem si naběhla, tádydádydááá)! Jen konstruktivní kritikou se mohu zdokonalit, že? Například zde přítomná madam Koutková mě možná jednou naučí česky:-)

Jinak ovšem své fanoušky mám samozřejmě nejradši. Snad i radši, než kritiky;-) A Vás tu vždycky ráda vidím, přece jen se známe už nějakou dobu, to by bylo, abychom si něco nalhávali! Tak přijďte zas!

3 0
možnosti
Foto

S tím krkem ve váze vám to moc sluší. Jak se vám podařilo prostrčit hlavu?

4 0
možnosti
Foto

To není složité, chce to jen trochu tréninku. Stáhnout uši k sobě, vyfouknout z tváří vzduch (známé jako duck face), malinko to zatlačí na nosánek, ale je to hned. A výsledek - skvost!

3 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik